KotiUutisetNäitä elokuvamaailman tähtiä inhotaan työkavereina – lue syyt

Näitä elokuvamaailman tähtiä inhotaan työkavereina – lue syyt


Hyvä käytös, tuo kultaakin kalliimpi ominaisuus. Kaikilla sitä ominaisuutta ei valitettavasti ole tai sitten he katsovat oikeudekseen käyttäytyä ylimielisesti ja paheksuttavasti. Listasimme osan pahimmista Hollywood-tähdistä, joiden käytös saa pahimmillaan veren kiehumaan.

1. Megan Fox

Megan Foxin kanssa työskentely ei ole kivaa. Häntä kuvaillaan ”draamakuningattareksi” kuvauksissa ja hän lyttää sanomisillaan kaikki ne, jotka eivät auta parantamaan tähden imagoa.

Esimerkkinä – Fox on jopa verrannut Transformers-elokuvan ohjannutta elokuvaohjaaja Michael Bayta Hitleriin.

Kyseisten sanojen käyttö ison profiilin elokuvaohjaajasta on kelpo tapa päätyä Hollywoodin mustalle listalle.

– Tämä elokuva ei vaadi näyttelemistä, totesi Fox.

Sittemmin Fox sai potkut Transformers-elokuvan roolistaan, mutta joidenkin kertomusten mukaan hän luopui siitä vapaaehtoisesti.

Legendaarinen ohjaaja Steven Spielberg ja muutamat muut näyttelijät ovat kuvailleet Foxia ”neiti hapanpöksyksi”, viitaten tämän ilkeyteen sekä kummalliseen ja typerään käytökseen.

2. Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrowilla on diivan maine, jonka vuoksi moni ei suostu näyttelemään ollenkaan hänen kanssaan Hollywoodissa. Hänellä on maine käyttäytyä loukkaavasti kaikkien kanssa.

Eikä siinä kylliksi, sillä kaiken kukkuraksi hän perusteli käytöksensä olevan sallittua, koska hän on lähtöisin kuuluisasta perheestä.

Monien mielestä Paltrow elää omassa kuplassaan, käyttäytyen juuri niin kuin tahtoo. Tämä tekee hänestä erittäin hankalan työtoverin.

3. Julia Roberts

Monille ihmisille Julia Roberts on Hollywoodin kullanmuru, etenkin klassikkoelokuva ”Pretty Womanin” myötä. Kutivoidun käytöksen takana on kuitenkin nainen, jonka kanssa on vaikea tulla toimeen.

Steven Spielberg kertoo oman tarinansa, kun hän työskenteli Robertsin kanssa Hook-elokuvan kuvauksissa. Tähti oli nimittäin jatkuvasti myöhässä kuvauksista, eikä pyytänyt tahdittomuuttaan kertaakaan anteeksi.

Spielberg totesi, ettei tekisi enää koskaan töitä Robertsin kanssa.

Robertsille annettiin myös lempinimi ”Tinkerhell”, joka kuvaa perheen asettamista aina kaiken muun edelle.

4. Jennifer Lopez

Jennifer Lopezilla on varsin kehno ura näyttelijänä, josta kiitos kuuluu hänen jatkuvasti päällä olevalle diivailulleen. Hän on muun muassa kutsunut Cameron Diazia ”onnekkaaksi malliksi”, joka sai kaikki saatavilla olevat mahdollisuudet.

Lopez käyttäytyy usein nöyryyttävästi ja kieltäytyy puhumasta ihmisille, joita pitää alemman luokan henkilöinä. Samaa elitististä käyttäytymistä hän saattaa viljellä jopa muita näyttelijöitä kohtaan.

5. Madonna

Nykypäivänä Madonna ei juurikaan esiinny elokuvissa. Se ei ole sattumaa, sillä kuuluisan laulajan kanssa on vaikea tehdä töitä.

Yhtenä esimerkkinä Body of Evidence -elokuvan kuvauksissa Madonna kieltäytyi puhumasta Julianne Moorelle sanaakaan.

6. Angelina Jolie

Vaikka Angelina Jolie onkin yksi kaikkien aikojen kuuluisimpia Hollywood-tähtiä tämän päivän elokuvamaailmassa, niin hänen kanssaan on joskus vaikea tulla toimeen.

Esimerkkinä elokuvan Mr. and Mrs Smith -elokuvan kuvauksissa hän oli harva se päivä eri mieltä ohjaaja Doug Limanin kanssa.

Jolie saattoi jopa kesken kohtauksen alkaa jakamaan omia näkemyksiään. Tähtönen tykkäsi myös haastaa ohjaajaa ja olla avoimesti eri mieltä hänen kanssaan.

Lähde: Thoughtnova
Kuva: Unsplash





SUOSITUIMMAT