KotiUutisetMies hermostui äidille ja lapselle pikaruokalassa – kosti käytöksen kassalla

Mies hermostui äidille ja lapselle pikaruokalassa – kosti käytöksen kassalla


Arjen kiireet ja stressi voivat olla ikävä yhdistelmä. Vielä kurjemmaksi asia voi mennä, kun ihmisten käytös vain huonontaa tilannetta. Tässä tapauksessa miehen hermot eivät kestäneet, vaan hän päätti kuitata tilanteen erikoisella tavalla.

– Olin muutama päivä sitten päättänyt palkita itseni käymällä Burger Kingissä. Minulla ei ollut kaikista paras päivä ja myös päänsärky teki tuloaan. Jono oli pitkä ja minä odotin kärsivällisesti. Sitten taakseni tulee nainen, joka nalkuttaa puhelimeen ja hänellä on mukanaan lapsi, joka on todellinen riiviö, kirjoittaa tarinan jakanut mies.

Lapsi kiukutteli jatkuvasti pelatessaan mukanaan ollutta Gameboy-käsikonsolia, viskellen pelilaitetta ympäriinsä epäonnistumisen hetkellä.

– Haluan sen vi*un piirakan, oli lapsi kiukutellut jatkuvasti, mutta äiti ei piitannut moisesta ollenkaan.

Lopulta miehen hermoja oli koeteltu niin paljon, että hän pyysi äitiä rauhalliseen sävyyn laittamaan lapsensa kuriin. Vastauksena hän sai vain tiuskimista äidin suunnalta, joka käski tämän pitää huolta omista asioistaan ja kielsi puuttumasta lapsen kasvatustapoihin.

Mies vain nyökkäsi ja käänsi päänsä kassaa kohti, äidin huutaessa hänelle edelleen. Lapsi kiukutteli jatkuvasti, toistaen haluavansa piirakan. Äiti tyynnytteli lastaan ja sopersi tälle imelästi, että ostaa piirakat, koska rakastaa häntä niin paljon.

Viisi minuuttia myöhemmin mies pääsi viimein kassalle tilaamaan. Samalla miehelle selvisi, että kassalla ollut työharjoittelija oli suurin syy ruuhkaan. Odotuksen aikana hänen päähänsä oli kuitenkin pälkähtänyt ajatus, jonka tarkoituksena oli pilata äidin ja lapsen päivä.

– Tilasin jokaisen piirakan, joita Burger Kingillä oli sillä hetkellä saatavilla. Sain niitä yhteensä 23 kappaletta ja poistuin ulko-ovea kohti.

Kassalta kuului hetkeä myöhemmin kysymys:

– Mitä tarkoitat ettei teillä ole yhtäkään piirakkaa jäljellä, kuka osti ne kaikki? kysyy äiti tuimaan sävyyn.

Samaan aikaan mies kääntyy kassaa kohti ja huomaa kassalla olevan harjoittelijan osoittavan häntä. Äidin jäätävä katse huomaa miehen, joka ottaa yhden piirakan pussistaan ja alkaa maistella sitä, katsoen äitiä takaisin.

Kiukkuinen äiti yrittää lähestyä miestä, mutta ravintola on tässä kohtaa jo todella ruuhkainen, joten teko jää yritykseksi.

– Käännyin ja poistuin hitaasti paikalta, kertoo mies.

Lähde: The Guardian
Kuvituskuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT