KotiUutisetSelviytyjät-povipommi poseeraa rohkeasti kylpyhuoneessa – katso kuvat!

Selviytyjät-povipommi poseeraa rohkeasti kylpyhuoneessa – katso kuvat!


Suomen Selviytyjät-sarjassa esiintynyt Suvi Pitkänen julkaisi kaksi rohkeaa kuvaa, joissa kaunottaren muhkeat kurvit ovat näkyvästi esillä.

Pitkänen puhuu tuoreen julkaisunsa yhteydessä ravinnosta, liikunnasta ja hyvinvoinnista, jotka toistuvat puheenaiheina päivittäin seuraajien kanssa.

– Yksi juttu mistä huomaa kesän lähenevän loppuaan on se, että somessa alkaa näkyä tasaisella syötteellä enemmän päivityksiä arkeen ja rutiineihin paluusta sekä dieeteistä😄


– Keskustelen mun seuraajien kanssa päivittäin liikunnasta, ravinnosta ja hyvinvoinnista. Koska tää tuntuu olevan niin kiinnostava aihe, aattelin jakaa tänne muutaman random faktan koskien mun rutiineja, kommentoi Pitkänen.

Kun kroppa voi hyvin, niin se myös näyttää hyvältä! Alla Pitkäsen kylpyhuoneessa otettu kuuma poseeraus sekä bonuksena valloittava kuva makuuhuoneesta, jossa Suvin upeat hiukset ja kurvit ovat pääosassa.

 

 
 
 
 
 
Näytä tämä julkaisu Instagramissa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Henkilön Suvi B (@suvipitkanen) jakama julkaisu

 

 
 
 
 
 
Näytä tämä julkaisu Instagramissa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Henkilön Suvi B (@suvipitkanen) jakama julkaisu

– Hyvät tytöt muuttuvat pahoiksi, koska pahat pojat eivät kohtele heitä oikein, kirjoittaa Pitkänen jälkimmäisen kuvansa yhteydessä.

Kuvat: Instagram / Suvi Pitkänen





SUOSITUIMMAT