KotiUutisetKarmeat treffit saivat älyttömän käänteen – nainen kertoo kokemastaan

Karmeat treffit saivat älyttömän käänteen – nainen kertoo kokemastaan


Koskaan ei voi etukäteen tietää, miten treffit sujuvat. Someen jaettu tarina lukeutuu taatusti niihin epämiellyttävimpiin, eikä tapahtunutta voi kuin ihmetellä.

Kukaan ei ole asiantuntija, mitä tulee treffeihin, mutta tietyt asiat eivät ole hyväksyttäviä etenkään ensitreffeillä. Tässä tapauksessa treffeille lähtenyt mies ryhtyi flirttailemaan tarjoilijan kanssa.

Treffikumppaneille tarjoillut nainen yllättyi taatusti itsekin, kun mies kiinnitti häneen huomionsa. Touhu meni vielä älyttömämmäksi, sillä tarjoilija ilahtui miehen huomiosta ja ryhtyi juttelemaan syvällisiä tämän kanssa. TikTokia nimellä Emely S käyttävä nainen kuvasi tapahtumasta videon, kun mies unohti seuralaisensa täysin.

– Jouduin välikäteen, kun treffikumppanini ryhtyi flirttailemaan tarjoilijan kanssa ja vieläpä sai vastakaikua, kirjoittaa Emely.

Emely suunnitteli, että aikoo maksattaa miehellä muutaman juoman ja menee sen jälkeen flirttailemaan baarissa oleville miehille.

Kyseessä ei ollut Emelyn ja miehen ensimmäinen tapaaminen, sillä he olivat kohdanneet illanvieton yhteydessä aiemmin ja sopineet treffeistä.

– Hän herätti minussa ystävällisiä fiiliksiä, kertoo Emely.

Somessa ihmeteltiin erityisesti sitä, miksi Emely jäi tilanteeseen, eikä vain lähtenyt pois.

Lopulta ilta sai kuitenkin mukavan päätöksen, sillä Emely tapasi treffipaikassa naisen, jonka kanssa hän ystävystyi. Samalla hän päätti, ettei enää koskaan puhuisi miehelle uudestaan.

Emelyn treffikumppani otti yhteyttä viestin muodossa muutamaa päivää myöhemmin, mutta päätös piti, eikä Emely vastannut hänelle. Muutamat ihmiset kuitenkin yrittivät kyseenalaistaa sosiaalisessa mediassa, ettei Emely olisi tarpeeksi kiinnostava miehen mielestä.

– Kaikki te, jotka sanotte, etten ole tarpeeksi kiinnostava tai riittävän nätti, niin miksi sitten mies otti minuun yhteyttä uudestaan? En kaipaa negatiivisia kommentteja, katsokaa itseänne peilistä. Lisäksi tapailen nyt uutta miestä, joka on todellinen herrasmies. Rakastamme onnellista loppua, päättää Emely.

Lähde: Mirror
Kuvituskuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT