KotiUutisetIL: Sängyillä hillitään olympiaurheilijoiden intiimipuuhia

IL: Sängyillä hillitään olympiaurheilijoiden intiimipuuhia


Intiimit puuhastelut urheilijoiden kesken ovat tavallinen asia suurten urheilukilpailujen yhteydessä. Tulevissa olympialaisissa intiimitouhuja suitsitaan sänkyjen avulla.

Olympialaisiin on aikaa alle kuusi vuorokautta. Sekä miehiä että naisia on mukana tuhansia. Vertailuna Rion vuoden 2016 olympiakisoihin osallistui yhteensä 11 303 kilpailijaa, mikä on korkein määrä kautta aikain.

Riossa urheilijoille jaettiin 450 000 kondomia, eli hieman alle 40 kappaletta henkilöä kohden. Valtava määrä on tällä kertaa pudonnut kolmannekseen, sillä Tokiossa ehkäisyvälineitä jaetaan vain 150 000.

Roimaan pudotukseen on syynsä, sillä kisajärjestäjät ovat hankkineet urheilijoille sängyt, jotka kertoman mukaan kestävät 200 kilon painon. Ne on kuitenkin valmistettu kierrätysmateriaalista, joten äkkinäiset liikkeet voivat aiheuttaa romahduksen. Sänkyjä mainostetaankin ”seksiin kelpaamattomiksi”.

– Ne ovat vankempia kuin puiset sängyt ja kestävät jopa 200 kilogramman painon, vakuuttaa olympiakyläpomo Takashi Kitajima.

Olympialaiset alkavat heinäkuun 23. päivä.

Lähde: Iltalehti
Kuvituskuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT