KotiUutisetAikuisviihdekauppa kysyi: nämä ovat kiihottavimmat ammatit Suomessa

Aikuisviihdekauppa kysyi: nämä ovat kiihottavimmat ammatit Suomessa


Arvostetussa ammatissa työskentely herättää ihmisissä kiinnostusta. Aikuisviihdekauppa tutki, mitkä ammatit houkuttavat eniten.

Jopa reilu neljännes 18–24-vuotiaista nuorista aikuisista kokee mahdollisen kumppaniehdokkaan kiihottavammaksi tämän ammatin ansiosta. Esimerkiksi sairaanhoitaja, lentoemäntä, lentäjä tai virkapukuinen upseeri lisää vipinää pöksyihin. Tätä mieltä oli 29 % kyselyyn osallistuneista.

Vanhemmassa ikäluokassa vain seitsemän prosenttia koki ammatin lisäävän houkuttelevuutta, ja kaikista vastanneista 16 % piti asiaa merkittävänä.

– Naisena hyvin tyypillisesti vastaan erityisen kiihottaviksi ammateiksi ensihoitaja, sotilas ja palomies. Oma mies kuuluu yhteen edellä mainituista ryhmistä ja en tiedä mitään seksikkäämpää. Muutoin sitten, jos mies on esimerkiksi gynekologi tai esimerkiksi puhtaasti likaista työtä tekevä, esimerkiksi raksaduunari, ei se sytytä yhtään, kertoo 24-vuotias nainen.

Toinen kyselyyn vastannut taas oli toista mieltä raksaduunareista.

– Aina olen ollut heikkona raksamiehiin. Joku siinä vaan on, kun mies rakentaa taloa, niin se saa syttymään. Kuuma kesäpäivä, hikinen ruskettunut mies raksaliiveissä työkaluineen takoo vasaralla menemään. Itselle ainakin oli kumppania etsiessä ammatilla väliä. Ei siistit sisätyöläiset koskaan kiinnostaneet. Likaiset duunarit sitäkin enemmän, kertoo 37-vuotias nainen.

Kyselyssä myös rakennustyötekijän, ensihoitajan ja muusikon ammatit miellettiin seksikkäimpien joukkoon.

– Jotkut oikein stereotyyppiset näkemykset naisten työasuista ovat kyllä kuumia, esimerkiksi opettaja, sairaanhoitaja, siivooja ja vielä bonuksena sotilasunivormut, kommentoi yli 30-vuotias kyselyyn vastannut mies.

– Esimerkiksi poliisit, palomiehet ja lentokapteenit univormuineen viestivät turvallisuuden tunteesta, mutta myös vetovoimaisena pidettävästä rohkeudesta ja auktoriteetista. Sairaanhoitaja muistuttaa meitä puolestaan hoivaamisesta, kommentoi seksuaaliterapeutti Annukka Lavikainen.

Kyselyn toteutti Kaalimato.com.

Lähde: Helsingin Uutiset
Kuvituskuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT