KotiUutisetEläimen kanssa naimisissa ollut nainen menetti 'puolisonsa' – "ei enää koskaan"

Eläimen kanssa naimisissa ollut nainen menetti ’puolisonsa’ – ”ei enää koskaan”


Monet ihmiset kohtaavat hankaluuksia parisuhteissaan, mutta tässä tapauksessa se oli rakkautta ensi silmäyksellä, kun nainen tapasi Cindyksi nimeämänsä delfiinin.

Sharon Tendler -niminen nainen kertoi kokeneensa erityistä vetovoimaa, kun hän tapasi Cindyn, 39-vuotiaan urosdelfiinin ensi kertaa.

Sharon ja Cindy menivät myös naimisiin, Sharonin tuhlatessa miljoonaomaisuudestaan ylenpalttisesti rahaa seremoniaa varten. Hän hankki myös häikäisevän upean valkoisen hääpuvun toimitusta varten ja koristeli kokonaisuuden vaaleanpunaisten kukkien seppeleellä.

Cindyn ja 26-vuotiaan Sharonin tapailuvaiheessa naiselle tutut ihmiset, vaatteiden maahantuoja ja bändin manageri tekivät lukuisia kalliita matkoja Israeliin, Sharonin kotimaahan. He kävivät paikan päällä kuulostelemassa Sharonin ’sulhasen’ sydämenlyöntejä.

Liitto sinetöitiin ”siveän suudelman” myötä ja Cindy oletettavasti antoi sille hyväksyntänsä.

– Rakastan sinua, oli Sharon kuiskannut Cindylle liiton sinetiksi.

– En ole kieroutunut. Rakastan tätä delfiiniä, hän on elämäni rakkaus, oli Sharon kertonut paikallisille toimittajille.

Sharon perusteli asiaa vielä lisää.

– Ei tämä ole huono asia. Menimme naimisiin vain sen vuoksi, että rakastan häntä, mutta se ei ole sama asia kuin jos rakastaisit ihmistä. Tällaisen eläimen kanssa yhdessä oleminen on puhdasta rakkautta, vakuutti Sharon.

Tarinan loppu oli kuitenkin surullinen, sillä Cindy menehtyi vatsavaivoihin alle vuoden kuluttua hääseremonian jälkeen.

Sharonilta kysyttiin mahdollisen uuden rakkauden etsimistä ”aviomiehen” kuoleman jälkeen, johon hän antoi suoran vastauksen.

– Ei enää koskaan. Olen yhden delfiinin nainen.

Lähde: Mirror
Kuvituskuva: Unsplash





SUOSITUIMMAT