KotiUutisetPeliyhtiö ei usko Suomen EM-avausvoittoon – Huuhkajien voitto tuo rahat takaisin lähes...

Peliyhtiö ei usko Suomen EM-avausvoittoon – Huuhkajien voitto tuo rahat takaisin lähes kymmenkertaisena
Vedonlyöntiä ja kasinopelejä tarjoava ComeOn tarjoaa Suomen voitolle EM-kisojen avausottelusta hurjia kertoimia. Suomen voitto tuo rahat takaisin lähes kymmenkertaisena ja Teemu Pukin maalista kerroin on 6.00.

Tänään alkavat jalkapallon EM-kisat ovat varsin historialliset, sillä Suomen maajoukkue eli Huuhkajat kisaavat nyt ensimmäistä kertaa EM-lopputurnauksessa. Suomen avausottelu pelataan huomenna lauantaina 12., jolloin Huuhkajat saavat vastaansa Tanskan.

ComeOn on julkaissut kertoimet Tanska-Suomi-otteluun ja Suomen kerroin on viimeisen viikon aikana ollut kohoamaan päin. Tällä hetkellä Tanskan kerroin on 1,45 ja Suomen kerroin peräti 9,25.

– Tanska on kova vastustaja Huuhkajille heti ensimmäisessä ottelussa. Tanskan historia jalkapallomaana on vahva ja onhan Tanskalla taskussaan myös EM-kulta vuodelta 1992. Vaikka uskomme Suomeen, näyttää vahvasti siltä, että kertoimet ovat Tanskan puolella avausottelussa, ComeOnin brand manager Aleksi Virtanen kertoo.

Historiallista avausottelua varten on julkaistu myös lukuisia erikoiskertoimia. Esimerkiksi Suomen tähtipelaajan Teemu Pukin maalille on annettu kerroin 6.00. Suomen puoliaikavoitoille on myös omat erikoiskertoimensa. Mikäli Suomi voittaa toisen puoliajoista, rahat saa takaisin 4,75-kertaisena ja ensimmäisen puoliajan voitolle kerroin on peräti 9,50.

– Kertoimet ovat korkeat Suomen erikoiskohteille. Pienin kerroin on Suomen jommalle kummalle puoliaikavoitolle, mutta ensimmäisen puoliajan voittoon emme usko. Teemu Pukki on sen sijaan Suomen todennäköisin maalintekijä kertoimella 6.00, Virtanen jatkaa.

ComeOnilla on käynnissä myös kaikille pelaajille avoin ilmainen kisaveikkaus kisojen aattoiltaan 11.6. kello 22.00 asti. Pelaajan on veikattava sitä, saavatko kaikki joukkueet maalin kussakin ottelussa. Mikäli pelaaja onnistuu saamaan kaikki veikkauksensa oikein, hän voittaa 100 000 euroa. Jos voittajia on useampia, potti jaetaan. Palkinto jaetaan myös siinä tapauksessa, että kukaan ei ole onnistunut saamaan oikeaa riviä kasaan. Tällöin potissa on 10 000 euroa, joka jaetaan kaikkien oikein veikanneiden kesken.

Kilpailuun ei ole osallistumismaksua, mutta pelaajan on osallistuakseen kirjauduttava ComeOn-tililleen tai luotava kokonaan uusi tunnus.

Kilpailuun ja ComeOnin jalkapallokertoimiin pääsee täältä.
VIIHDEUUTISIA

- Mainos -

SUOSITUIMMAT