KotiUutisetPia Nykänen menettämässä talon - miksi ökyrikkaat Jethro ja Hjallis eivät auta?

Pia Nykänen menettämässä talon – miksi ökyrikkaat Jethro ja Hjallis eivät auta?


Kerroimme eilen Hymy-lehden jutusta, jonka mukaan Pia Nykäsen talo on sittenkin menossa alta Matti Nykäsen maksamattomien ulosottovelkojen vuoksi. Velkojen suuruus on lehden mukaan 17 000 euroa.

Alun perin velkojen kuittaamiseksi piti järjestää huutokauppakeisari Aki Palsanmäen järjestämä palkintopokaalien huutokauppa, mutta tämä kieltäytyi. Operaation taustalla on Hymy-lehden mukaan ollut liikemieskaksikko Jethro Rostedt ja Hjallis Harkimo.

Eilinen juttumme aiheesta täällä.

Ehkä monelle muullekin on tullut mieleen eräs asia, jonka nyt sanoittaa Hymyn keskustelupalstalle asiasta kirjoittanut lehden lukija. Näin hän kurmuuttaa:

-Ihmettelen näiden ”herrojen” = pellejen Harkimo & Rostedt touhuja. Molemmat ukot sikarikkaita, heidän ehdotuksensa tuo huutokauppa ja sillä antoivat toiselle turhaa toivoa rahahuoliin, helposti tuon velan maksaisivat kimpassa ja ottaisivat itselleen ne pokaalit sitten haltuun pantiksi, hän toteaa.

Toisaalla keskusteluissa on kysytty, että käykö Hjallis Harkimo Liike NYT -ryhmänsä kuntavaalikampanjaa esiintymällä Nykäsen pokaalien huutokauppamentorina.

-Maksa jumalauta itte ne pokaalit ja päästä Pia huolistaan, kirjoittaa muuan äkäinen kommentaattori Hjallikselle Mutsit vs. Faijat -ryhmässä Facebookissa.

Hymyn keskustelupalstalla esitetään myös valtion tulemista mukaan juttuun:

-Valtio olisi voinut myöntää velat kuitatuiksi Nykäsen kuoleman jälkeen, kun noin pienet. Pyytää samalla anteeksi postuumisti kunnioituksena urheilusuorituksistaan, joista aikoinaan hyötyi hemmetin moni roskalehti ja taho, myös Suomen valtio. Voittaa saa, kunniaa saa isänmaalle tuoda, mutta mitään vastinetta ei sille saa. Kaiken maailman pellet valtionjohdossa matkustelee, syö, juo ja kustantaa outoja juttuja verorahoilla ja niissä ei puhuta alle kahdenkymmenen donan kustannuksista.





SUOSITUIMMAT