KotiUutisetHjallis Harkimo haukkui Ohisalon: Lupaukset unohtuivat ministeri-Audin takapenkillä

Hjallis Harkimo haukkui Ohisalon: Lupaukset unohtuivat ministeri-Audin takapenkillä


Hymy-lehdessä bloggaajana ja kolumnistina aloittanut liikemies-kansanedustaja ja Liike NYT:in johtaja Hjallis Harkimo haukkuu ensimmäisessä kirjoituksessaan vihreiden ministerin Maria Ohisalon. Kunniansa kuulevat toki muutkin.

Kyse on poliittisista virkanimityksistä ja avustajien määrästä, joka on tolkuton. Näin Hjallis paasaa:

-Köyhyystutkija ja oppositiojohtaja Maria Ohisalo julisti vajaat neljä vuotta sitten Uuden Suomen haastattelussa kuinka Suomessa on paljon piilotettua korruptiota ja mainitsi esimerkiksi poliittiset virkanimitykset. Sisäministeriksi noussut Ohisalo nimitti heti ministeriönsä korkeimmaksi virkamieheksi – kansliapäälliköksi – puoluesisarensa Kirsi Pimiän. Vihreät eivät ole ainoita. Kaikki muutkin perinteiset puolueet tekevät samoin.

Avustajien määrä kismittää Harkimoa:

-Nykyisen hallituksen ministerien avustajien lisäämistä perusteltiin EU-puheenjohtajuudella. Puheenjohtajuus meni ja avustajat jäivät.

-Hallituksen poliittiset valtiosihteerit ja erityisavustajat maksavat lisää. Ensin määrärahoja korotettiin viidellä miljoonalla eurolla, mutta sekään ei riittänyt. Lisääntyneen avustajakaartin kustannuksiin tarvittiin vielä melkein kaksi miljoonaa euroa lisää.

Lue Hjalliksen turinat Hymystä.





SUOSITUIMMAT