KotiUutiset"Meitä kusetettiin!" – suomalaisperheen pääsiäisloma alkoi karulla pettymyksellä

”Meitä kusetettiin!” – suomalaisperheen pääsiäisloma alkoi karulla pettymyksellä


Suomalaisperheen suunnittelema mökkiloma sai karun lopun ennen kuin se alkoikaan. Perheen äiti jakoi varoittavan esimerkin sosiaaliseen mediaan muita varoittaen.

Jonna Parkkisen perhe oli varannut perheelleen vuokramökin Kuusamosta. Vuokra oli maksettu etukäteen, kuten tapana on. Perille saavuttuaan perhe soitti mökkiä vuokranneelle taholle avainten saamista varten.

Tavoiteltu puhelin oli kiinni, viestit menivät suoraan vastaajaan. Myöskään yhteydenpidossa käytetty sähköposti ei enää toiminut. Lisäksi mökin vuokrausilmoitus oli poistettu internetistä. Perhe oli käynyt katsomassa vuokratonttia ja siellä oli vain kyltti, jossa luki ”Tontti” ja alla oli puhelinnumero.

Mökin vuokrannut taho oli siis huijannut vuokrasumman perättömällä ilmoituksella, joten Parkkiset olivat välittömästi yhteydessä poliisiin. Poliisin mukaan he eivät olleet ainoita, jotka olivat joutuneet vedätyksen uhreiksi.

Lue tarina kokonaisuudessaan alta.

Kuvituskuva: Pixabay
VIIHDEUUTISIA

- Mainos -

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje