KotiUutisetKuolleen Matti Silmun Salla-leski paljasti Iltalehdelle totuuden

Kuolleen Matti Silmun Salla-leski paljasti Iltalehdelle totuuden


Yölinnun perustajajäsen Matti Silmu kuoli helmikuun lopulla äkkiarvaamatta kotonaan. Hän oli vain 42-vuotias.

Nyt hänen Salla-vaimonsa on antanut Iltalehdelle haastattelun. Juttu on julkaistu Plus-liitteessä maksumuurin takana.

Salla kertoo löytäneensä rakkaansa makaamasta lattialta, ja tämä oli ollut kuolleena jo jonkin aikaa. 10-vuotias poika oli nukkunut yläkerrassa.

– Kun ihmiset olivat poistuneet ja tilanne ohi, herätin hänet. Se on vaikein lause, jonka olen ikinä joutunut sanomaan. En saanut sitä aluksi sanotuksi, että isiä ei enää ole, Salla sanoo Iltalehdessä.

VOITA 1000 € KEITTIÖREMONTTIIN!

Salla paljastaa, että Matti paloi loppuun. Kaksi kertaa hän oli saanut keikoilla sairauskohtauksen. Ambulanssi oli käynyt paikalla. Diagnoosi oli masennus. Mattia suretti Yölintu-yhtiön meneminen konkurssiin ja ristiriidat ja oikeudenkäynnit veli-Simoa vastaan.

– Matilta meni työpaikka, toimeentulo, identiteetti, ystävät – oikeastaan kaikki, mitä hän oli rakentanut 13-vuotiaasta asti, Salla-vaimo kertoo Iltalehdessä.

Matti koki potkut traumana. Siihen päättyi elämäntyö.

Leski muistelee Mattia miehenä, joka ajatteli aina häntä ja perhettä. Vaikka hän ei enää viime aikoina kyennyt terveytensä vuoksi töihin, hän nousi puoli kuuden aikaan krapaamaan vaimonsa auton ikkunat ja laittamaan lämmöt autoon. Jotta vaimo pääsi lähtemään helpommin töihin.

-Sellainen Matti oli, leski toteaa Iltalehdessä.

SUOSITUIMMAT