KotiUutisetNäitä Kardashian-suvun jäseniä "trollataan" eniten sosiaalisessa mediassa

Näitä Kardashian-suvun jäseniä ”trollataan” eniten sosiaalisessa mediassa


Kukapa ei olisi ainakin joskus kuullut sukunimiä Kardashian tai Jenner. Nämä sosiaalisen median kenties seuratuimmat suvut saavat takuuvarmasti osakseen myös kielteistä huomiota. Mutta kuka vie ’voiton’ eri tilastoissa?

Kuuluisuus tarkoittaa näkyvyyttä ja otsikoita, joiden myötä julkiset mielipiteet ovat taattuja. Mielipiteiden pohjalta tarkasteltiin, ketkä ovat suosituimmat ’Kardashianit”.

Ykköspaikan valloittaa Khloé Kardashian, jota koskevat tviitit ovat 53,86 % osalta positiivisia. Khloé on ylpeä äiti ja bisnesmaailman menestyjä, joten ylisanoja löytyy paljon.

Toisena on Kourtney Kardashian, jonka tviiteistä 45,37 % nähdään positiivisessa valossa. Vaikka Kourtney jääkin Khloén taakse suosituimmuudessa, niin häntä koskevia negatiivisia kommentteja on vain 13,59 %, kun taas Khloe saa negatiivista palautetta 16,85 % verran.

Niukasti Kourtneyn takana on Kim Kardashian, joka saa 45,35 % edestä positiivisia tviittejä. Lukuisten menestyvien liiketoimien ohella Kim on tehnyt töitä oikeustieteellisen tutkinnon saavuttamiseksi ja pyrkinyt tätä kautta vaikuttamaan oikeusjärjestelmään. Aikaansaannostensa ansiosta negatiivisten tviittien osuus on vain 18,52 %.

Neljänneksi sijoittuu Kylie Jenner 44,04 % lukemallaan, ja perässä seuraa hänen äitinsä Kris Jenner 43,18 %:n positiivisuudella. Heidän kohdallaan Kylien negatiivisten kommenttien osuus on vain 15,13 %, kun taas hänen äitinsä kohtaa 25,89 % edestä negatiivista palautetta. Yleisesti ajatellaan, että Kylien suurempi ahkeruus työntekoa kohtaan kääntää prosentit selvästi hänen edukseen.

Kuudennella ja seitsemännellä sijalla Caitlyn Jenner ja Kendall Jenner ovat lähes samoissa lukemissa, positiivisten kommenttien osuuden ollessa 40,53 % ja 40,30 %. Näistä Kendall saa 28,29 prosentin edestä kielteisiä mielipiteitä, Caitlynin lukeman ollessa 24,39 %.

Pahnanpohjimmaisena majailee Rob Jenner, jonka tviiteistä ainoastaan 33,79 % ovat positiivisia. Hän on siis kaikista ”trollatuin” tapaus, sillä 54,32 % kommenteista luetaan kielteiselle puolelle.

Kurkistus Instagramiin

Instagramin puolella Kylie Jenner on ykkösenä 218 miljoonan seuraajan lukemallaan. Keskimäärin kaunotar on saanut yli 171 000 uutta seuraajaa päivässä.

Toisena seuraa Kim Kardashian, jolla on 208 miljoonaa seuraajaa, kolmantena Kendall Jenner 154 miljoonalla seuraajalla ja neljäntenä Khloe Jenner, 132 miljoonaa seuraajaa.

Kourtney Kardashianilla seuraajia on 112 miljoonaa, Kris Jennerillä 39,4 miljoonaa, Caitlyn Jennerillä 10,7 miljoonaa ja Rob Jennerillä 2,2 miljoonaa seuraajaa.

Lähde: OnBuy
Kuvituskuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT