KotiUutisetKoskettava tarina – vauvana kaapattu lapsi löysi biologisen perheensä 25 vuoden jälkeen!

Koskettava tarina – vauvana kaapattu lapsi löysi biologisen perheensä 25 vuoden jälkeen!


Vanhemmille valehdeltiin vauvan kuolleen, kun he tulivat noutamaan lastaan sairaalasta. Totuus tuli kuitenkin esille.

Lääkäri kertoi, että vauvalla olisi ollut sydänvika, joten hänen piti jäädä sen varjolla sairaalaan. Todellisuudessa lapsi oli myyty ihmiskaupan uhrina, eikä häntä enää löytynyt vanhempien palatessa sairaalaan. Sairaalan henkilökuntaan kuuluva työntekijä oli kuitenkin kertonut lääkärien valehdelleen.

– He käyttävät hyväkseen laillista orpolapsisysteemiä, väärentävät syntymätodistuksen, lähettävät lapsen orpokotiin ja adoptoitaessa ansaitsevat jopa 15 000 – 20 000 dollaria (noin 12 500 – 16 500 euroa) lasta kohden, kertoo Tim Ballard, perustajajäsen Operation Underground Railroad -hyväntekeväisyysjärjestöstä, joka auttaa ihmiskaupan uhreja.

Kadonneen lapsen perhe yritti epätoivoisesti etsiä kadonnutta pienokaistaan, mutta he olivat köyhiä, eikä heillä ollut edes juoksevaa vettä.

Yhdysvalloissa elävä 26-vuotias Belle Barbu, perheen kadonnut lapsi, tiesi, että hän oli alun perin tullut Romaniasta.

Belle oli vieraantunut hänet kasvattaneesta amerikkalaisperheestä jo vuonna 2013. Hän oli utelias synnyinjuuristaan, joten ystävän rohkaisemana Belle liittyi Facebook-ryhmään ”adoptoidut romanialaiset”. Sivuston kautta yli 500 ihmistä oli löytänyt perheensä.

Belle kertoi ryhmälle, että hänen perheensä oli lähtöisin Sadovasta, eikä mennyt kuin 48 tuntia, kunnes hän sai kuulla perheensä asuvan Italiassa. Samalla kertaa Belle kuuli, että hänellä on myös sisko ja veli.

Belle kertoi tarinansa OUR-järjestölle, joka vahvisti DNA-testien kautta italialaisen pariskunnan olevan hänen kauan sitten kadottamansa vanhemmat. Järjestö antoi myös rahat perheen yhteen saattamiseksi, ja Tim Ballard lähti Bellen mukaan.

Bellen siskoon asia vaikutti eniten, sillä hän rukoili joka päivä ajatellen, että vaikka he elävät eri puolilla maailmaa, verisidoksemme ei erota heitä.

– Minulle se oli upea hetki, minua ei oltu unohdettu, totesi Belle.

Perheen tapaaminen herkisti kaikki kyyneliin ja he vaihtoivat pitkiä halauksia.

– Äitini luuli moneen kertaan, että olin kuollut, ja tässä minä olen hyvinvoivana halaamassa häntä. Olen niin onnellinen, että he olivat innoissaan saadessaan nähdä minut, kertoo Belle.

Alla olevasta linkistä näet valokuvan, kun Belle tapaa perheensä 25 vuoden erossaolon jälkeen.

Lähde: Ladbible
Kuvituskuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT