KotiUutisetKarhu uhkasi viedä koiran – mies loikkasi epäröimättä pedon kimppuun

Karhu uhkasi viedä koiran – mies loikkasi epäröimättä pedon kimppuun


Ulkoa kantautuneet oudot äänet saivat miehen valpastumaan. Kun mies meni katsomaan niiden syytä, niin hän näki karhun raahaavan koiraa sen pää suussaan.

– Rehellisesti sanoen en ajatellut kuin yhtä asiaa, halusin pelastaa hänet, kertoo Kaleb Benham.

Noin 160-kiloinen karhu ei säikäyttänyt Benhamia, vaan hän ryntäsi karhun luokse, taklasi sen, tarttui sitä kurkusta ja löi karhua silmiin ja kasvojen alueelle kunnes se päästi irti.

Saatuaan koiransa turvaan Benham joutui aluksi paniikkiin, koska oli kiitospäivää edeltänyt ilta ja hänen ensimmäisenä tavoittelemansa eläinlääkäri ei ollut tavoitettavissa.

– Ajattelin, että menetän Buddyn, toteaa Kaleb.

Kaikeksi onneksi Kaleb onnistui löytämään eläinsairaalan, joka oli vielä auki.

Buddy leikattiin ja sille laitettiin lukuisia niittejä ja tikkejä, sekä letkuja, joilla nesteet saatiin valutettua pois pään alueelta.

Kaleb kuitenkin pelkää, että karhu saattaa tulla takaisin apajalle ja odottaa Buddyn tulemista ulos.

– Istuin vain siinä ja tuijotin ulos ikkunasta seuraavat kolme ja puoli tuntia. Se hyökkäsi, sai saaliinsa, joka vietiin pois ja se tahtoo sen takaisin, juttelee Kaleb.

Jotkut saattavat ajatella, että karhun kimppuun käyminen on todella typerää, mutta Kalebin ei tarvinnut edes miettiä asiaa.

– Jos kyseessä olisi sinun lapsesi, niin mitä tekisit? Buddy on minun lapseni, kuolisin sen puolesta, toteaa Kaleb pitbull-koirastaan.

Buddyn hoitokulujen kattamiseksi Kalebin sisko avasi varainkeruutilin, jonne on kertynyt jo lähes 2 000 euroa.

Buddy on onnekas, että on hengissä, mutta hänellä on paljon tikkejä ja niittejä kehossaan. Buddy on koko maailma Kalebille ja tämän paras ystävä, kirjoitti Katelyn-sisko keräyksen yhteydessä.

Lähde: Ladbible
Kuvituskuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT