KotiUutisetMiss EW 2021 -haku käynnistyi!

Miss EW 2021 -haku käynnistyi!


Jälleen etsitään Suomen luonnolllisesti kauneinta, jo viidettä kertaa! Haku käynnistyi pe 4.12.2020.

Luomukauneutta korostavaan Miss EW -kauneuskilpailuun etsitään luonnollisen kauniita ja aurinkoisia naapurintyttöjä. Kauneuskirurgiset toimenpiteet, lävistykset sekä näkyvät tatuoinnit ovat kisassa kiellettyjä. Edes hiusten pidennyksiä, irtoripsiä ja rakennekynsiä ei sallita.

– Kilpailussa haetaan entisajan missikisan tuntua ja järjestetään alusta loppuun perinteisiä kauneusihanteita sekä perinteitä kunnioittaen.

Ensi vuonna järjestämme juhlavuoden. Tulemme korostamaan entistä enemmän kotimaisuutta ja kädentaitoja sekä teemme myös entistä enemmän hyväntekeväisyyttä.

Meidän kisa palaa Suomen missikisojen historian juurelle, jolloin kauneuskilpailuja järjestettiin tekemään hyväntekeväisyyttä mm. sotainvalidien hyväksi. Missimme tulevat jatkossa ilahduttamaan maamme sotaveteraaneja. 

Misseille tullaan opettamaan myös perinteisiä kädentaitoja ja he tulevat neulomaan vastasyntyneille keskosille villasukat.

Finaali järjestetään 10.7.2021 Rönnin tanssilavalla Oriveden Eräjärvellä ja finaalissa nähdään myös tanssiorkesteri Komiat.

Hakemuksen tähän lämminhenkiseen kauneuskilpailuun voi täyttää Miss EW -kotisivuilla 4.12. alkaen osoitteessa www.missew.net

Auringonlaskuja-missikiertueella koet ainutlaatuisia hetkiä Suomen upean luonnon äärellä. Olemme olleet mm. Turun saaristossa veneilemässä ja saunalauttailemassa sekä Keski-Suomessa melomassa, suppailemassa ja paljuilemassa.

Kuvat Sanna Voimanen
Kampaukset Sari Launis
Meikit Suvi Kalliomäki / BohoGreenMakeup





SUOSITUIMMAT