KotiUutisetLapsenvahti syötti lapsille lihaa – perheenäiti raivostui ja uhkasi oikeudella korvausvaatimusten kera

Lapsenvahti syötti lapsille lihaa – perheenäiti raivostui ja uhkasi oikeudella korvausvaatimusten kera


19-vuotias nainen halusi palkita hoitamansa 7- ja 9-vuotiaat hyväkäytöksiset lapset ja osti kummallekin heidän toiveidensa mukaisesti nugettiaterian.

Etuajassa kotiin tullut lasten äiti ei katsonut asiaa hyvällä, vaan poltti päreensä totaalisesti, repi nugetit pois lastensa käsistä kesken aterian, sekä heitti lastenvahdin ulos talostaan ilman korvausta lasten kaitsemisesta.

– Olet hirveä, kun syötät kuolleita ruumiita lapsilleni. Sinun ei pitäisi olettaa, että kaikki syövät lihaa, oli äiti todennut lastenvahdille.

Kaiken kukkuraksi lasten äiti lähetti myöhemmin tekstiviestin lastenvahdille, ja vaati noin 500 euron korvauksia lasten tunteita loukkaavasta vahingosta tai muuten hän haastaisi tämän oikeuteen.

– Kieltäydyin maksamasta ja sanoin, että hänen olisi pitänyt kertoa asiasta, jolloin olisin kunnioittanut perheen erikoisruokavaliotoivetta, kertoi lastenvahti.

Myöskään lapset eivät olleet maininneet vegaaniruokavaliosta mitään.

Uhkaus ei kuitenkaan pelottanut nuorta naista, sillä sekä hänen veljensä että isänsä ovat lakimiehiä. Hän kuitenkin kysyi Redditissä, mikä olisi paras tapa hoitaa tilanne.

– Oli hänen vastuullaan kertoa, että lapset ovat vegaanisia. Äiti on sinulle yhä velkaa lasten vahtimisesta. Voisin lyödä vaikka vetoa, että hän on harrastanut samaa aiemminkin välttyäkseen korvaukselta ja yrittääkseen tienata rahaa, kuului eräs vastaus julkaisuun.

– Anna hänen yhteystietonsa lakimiehillesi. Kysy, milloin hän aikoo maksaa korvauksen lasten kaitsemisesta, tai sitten voitte käydä sen läpi oikeudessa, toteaa toinen julkaisun lukenut.

– Katso hänen bluffinsa. Hänelle nauretaan oikeudessa, kuului kolmannen henkilön kommentti tapauksesta.

Kuvituskuva: Unsplash
Lähde: Mirror





SUOSITUIMMAT