KotiUutisetInstagram-malli keräsi 100 000 dollaria metsäpalojen torjuntaan myymällä alastonkuvia 10 dollarin kappalehintaan

Instagram-malli keräsi 100 000 dollaria metsäpalojen torjuntaan myymällä alastonkuvia 10 dollarin kappalehintaan


Yhdysvaltalaismalli Kaylen Ward lähettää alastonkuvansa kaikille niille henkilöille, jotka lahjoittavat 10 dollaria organisaatiolle, joka auttavat Australiaa taistelemaan tuhoavien metsäpalojen torjunnassa. Nyt kasassa on jo yli 100 000 dollaria.

Vain muutamissa sekunneissa hän sai sadat ihmiset lähettämään kuitin Instagramissa ja Twitterissä todistukseksi tehdystä lahjoituksesta.

Tosin vaikuttaa siltä, että monet ihmiset olivat vain nakukuvien perään, eikä heitä kiinnostanut luonnonkatastrofi, mutta sen Ward tiesi jo. Teksasissa syntynyt, mutta tätä nykyä Los Angelesissa asuva malli viettää nyt ison osan ajastaan vastaamalla yli 20 000 saamaansa viestiin.

Ward kertoo, että joku henkilö teki 5 000 dollarin lahjoituksen ja hän antoi tälle 50 alastonkuvaa sekä videoita.

Hän kertoo vielä, että hänen perheensä ei tykkää lainkaan tästä asiasta, eivätkä he ole puhuneet tempauksen aloittamisen jälkeen. Huolimatta näistä hyvistä aikomuksistaan, hän ei ole myöskään kuullut sen koomin miehestä, johon oli ihastunut.

Ward sanoo aikovansa toimia samalla tavalla kaikkien tulevaisuuden luonnonkatastrofien suhteen.

Lähde: Trendings

Kuva: Instagram





SUOSITUIMMAT