KotiUutisetBig Brother 2020: Häätöäänestyksen kärjessä Arttu ja Sami

Big Brother 2020: Häätöäänestyksen kärjessä Arttu ja Sami


Todella jännittävä viikko lähenee loppuaan ja saimme nähdä perjantaina vilauksen tajuttoman huonojen viinapäiden lisäksi äänestystilanteesta:

Ella 24.7%

Sami 22%

Arttu 15%

Kristiina 11.5%

Kati 10.3%

Paula 8.1%

Olli-Pekka 6.1%

Marko 1.4%

Joel 0.6%

Timo 0.3%

Tämän pohjalta Ella ja Sami olisivat lähdössä. Mitä nyt ymmärsin pippaloiden kulusta ei yleisö pitänyt tavasta, jolla Arttu ja Joel Samia juottivat. Tämä saattaa johtaa siihen, että Sami saa yleisöltä enemmän sympatiaa ja putoajaksi tulisivat Ella sekä Arttu.

Siltä hieman näyttikin lauantain tilanteen pohjalta:

Arttu 21.9%

Sami 21.5%

Ella 21%

Kati 15.6%

Kristiina 8.9%

Paula 5.3%

Olli-Pekka 3.9%

Marko 0.9%

Joel 0.6%

Timo 0.3%

Lauantain jälkeen siis Arttu ja Sami olisivat lähdössä. Samin ja Ellan ero on vain puoli prosenttia. Kärjen muutosten lisäksi Kati on hieman noussut perjantaista. En usko, että Kati on pudotusvaarassa vaan tämä kisa käydään Artun, Samin ja Ellan kesken.

Ella saanee myös itse sympatiapisteitä, kun itsekin onnistui hankkimaan muutamassa tunnissa tukevan myrkytystilan.

Äänestyksissä mielenkiintoinen asia on Katin suhteellisen korkea äänimäärä. Kati ei ole saanut nimeämisiä ollenkaan, mutta yleisö ei ole talolaisten kanssa samoilla linjoilla. Kati vaikuttaa olevan laskelmoiva ja ohjelman superfanina osaa “pelata”. Tämä pelaaminen näkyy ulos epäaitoutena ja mahdollisesti vaikuttaa yleisön kuvaan negatiivisesti.

Henkilökohtaisesti toivon Artun ja Ellan putoamista. Tämä istuisi myös vedonlyöntikertoimiin, mutta toisi lisää tilaa uusille asukkaille ja näkisimme vielä miten uudet asukkaat sekä Sami tulisivat toimeen. Joutui pudotetuksi mikä kombinaatio tahansa kolmen kärjestä, tulee talon dynamiikka muuttumaan isosti.

Kahden henkilön pudotus tulee olemaan iso asia, mutta vielä isompi juttu on sunnuntaina saapuvat neljä uutta asukasta. Big Brother ei vielä ole julkaissut mitään mielenkiintoista henkilöistä.

Tiedätkö sinä Big Brotherin voittajan? Todista se, ja lyö vetoa BB:n voittajasta Betssonilla – katso Betssonin voittajakertoimet klikkaamalla tästä.

Kaikki pelaaminen on K18 ja jos pelaat, pelaathan vastuullisesti! Säännöt ja ehdot voimassa – Betssonin toimintaa sääntelee Malta Gaming Authority lisenssillä MGA/CRP/108/2004.

– Isoveli

Kuva: Nelonen Media





SUOSITUIMMAT