KotiUutisetTämä tekee Sara Chafakin kuvakohusta vielä nolomman

Tämä tekee Sara Chafakin kuvakohusta vielä nolomman


Ex-missi Sara Chafak on kärähtänyt toisten kuvien käyttämisestä netissä. Kaikki lähti siitä, kun nainen julkaisi sisustushenkisen olohuonekuvan, joka osoittautui toisen ottamaksi.

Homma lähti paljastumaan, kun kuvaaja kirjoitti kommenttikenttään Instagramissa, että Saran tulisi poistaa hänen kuvansa tai ainakin merkitä selvästi kuka sen otti.

Sitten löytyi hyväpeppuisen naisen takakuva. Kaikki luulivat että se oli Sara, mutta eihän ollutkaan, vaan ihan joku muu! Noloa, noloa, noloa!

Sittemmin Sara on syyttänyt toimittajia kiusaamisesta.

Kaikista nolointa Saran kohdalla on se, että hän oli laittanut nettiin kuvia leivonnaisista – eivätkä nämäkään olleet Saran itsensä leipomuksia. Noloksi homman tekee se, että jokainen luulee kakun olevan hänen tekemänsä, koska Sarahan on kokkikoulun käynyt ja kondiittorinakin tunnettu.

Sara on Seiskan mukaan blokkaillut kommentteja, mutta se ei marokkolaissyntyiselle kaunottarelle ole uutta. Härdellin tietojen mukaan Sara on niinkin nopea käänteissään että hän blokkaa jopa toimittajia, jos nämä kysyvät häneltä kysymyksiä.





SUOSITUIMMAT