KotiUutisetSuomalaisnainen tarjoaa netissä yli 700 euron puhelinta ilmaiseksi - uskomaton syy!

Suomalaisnainen tarjoaa netissä yli 700 euron puhelinta ilmaiseksi – uskomaton syy!


Näistähän on varoiteltu oikein olan takaa. Jos jossain tarjotaan kallista puhelinta puoli-ilman, niin taustalla on mitä ilmeisimmin huijaus. Jos menee antamaan luottokorttitietonsa näennäiseen euron maksuun, jo alkaa lasku rullaamaan. Hyvässä lykyssä sitoutuu vahingossa tuhansien eurojen arvoiseen määräaikaiseen sopimukseen, josta ei pääse eroon kirveelläkään.

Tällä kertaa puhelimesta ei pyydetty edes euroa, sillä sitä tarjottiin täysin ilmaiseksi. Kyseessä ei voi myöskään olla huijaus, kun antaja ei pyydä yhtikäs mitään.

Jalomielinen Facebook-ilmoittaja on Soila, joka haluaa lahjoittaa Samsungin puhelimen avaamattomassa pakkauksessa. Arvo on kuulemma 779 euroa.

Mellevän tarjouksen syy on sangen erikoinen. Soila oli saanut Samsungin puhelimen lahjaksi, vaikka hän oli toivonut iPhonea.

Hän oli kuulemma ilmoittanut antajalle, että jollei haluttua luuria tule, kaikki muut vaihtoehdot lentävät roskiin. Tästä syytä nuori nainen ei halua puhelimesta euroakaan. Hyvä, että Soila suostuu tämän kelvottoman, lähes 800 euron kapineen jollekin edes antamaan roskiin heittämisen sijaan.

Bongauksen teki Feissarimokat.com. Koko keskusteluketju alla.





SUOSITUIMMAT