KotiUutisetSatojen tuhansien eurojen paritusbisnes paljastui Suomessa - katso poliisin video

Satojen tuhansien eurojen paritusbisnes paljastui Suomessa – katso poliisin video


Poliisi on tiedottanut saaneensa valmiiksi esitutkinnan epäillyn ihmiskaupan ja törkeän parituksen osalta. Epäillyt rikokset ovat peräti seitsemän vuoden ajalta. Vuonna 2013 alkaneen organisoidun prostituution rikoshyöty on tutkinnan perusteella satoja tuhansia euroa.

Epäillyt rikokset ovat tapahtuneet Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Turussa, Tampereella, Hämeenlinnassa, Lohjalla, Forssassa, Kemissä, Oulussa, Seinäjoella ja Hyvinkäällä. Poliisi epäilee, että toimintaa on johdettu Romaniasta käsin. Suomessa on pidätettynä viisi miestä ja yksi nainen sekä Romaniassa yksi mies.

Tutkinnan perusteella Suomeen on lähetetty kymmeniä naisia. Osa heistä tiesi, minkälaista työtä oli tarjolla ja osaa taas johdettiin harhaan. Organisointiryhmän epäillään järjestäneen työasunnot ja päättäneen naisten työnjaosta. Epäillyiltä uhreilta on kerätty suurin osa myyntirahoista pois.

Poliisi on takavarikoinut epäillyiltä kymmeniä tuhansia euroja käteistä. Alla virkavallan kuvaamaa materiaalia epäillyn uhrin suorittamasta käteistilityksestä.





SUOSITUIMMAT