KotiUutisetSuomessa on lyöty Trumpista ja Bidenista enemmän vetoja kuin Mestarien liigan finaalista!

Suomessa on lyöty Trumpista ja Bidenista enemmän vetoja kuin Mestarien liigan finaalista!


Yhdysvaltojen presidentinvaalipäivään on matkaa alle kuukausi, ja kiinnostus kiihtyy ympäri maailman. Vedonlyöntiyhtiö Betssonin suomalaiset veikkaajat ovat jo nyt lyöneet euromääräisesti jopa enemmän vetoja Donald Trumpin ja Joe Bidenin välillä kuin jalkapallon kruununjalokiven, Mestarien liigan, finaalista!

– Pidimme vaalikohteet muutaman päivän suljettuina Trumpin ollessa sairaalassa. Kun kohteet tänään taas avattiin, vetoja alettiin lyödä saman tien. Urheilun ulkopuolella tämä on ollut suosioltaan täysin poikkeuksellinen vedonlyöntikohde, kertoo Betssonin kerroinanalyytikko Mattias Wennerkvist

Kertoimet elävät jatkuvasti, ja tällä hetkellä, tuoreimpien gallup-lukujen myötä, Bidenin (1.60) kerroin on jo huomattavasti pienempi kuin Trumpilla. Trumpin jatkokausi toisi rahat takaisin vedonlyöjille nyt 2.6-kertaisesti. 

Suomessakin vaali-innostus todella näkyy: Esimerkiksi Sijoitustiedon pääkolumnisti Aki Pyysing on Twitterissä antanut ymmärtää lyöneensä vetoa Bidenin valinnan puolesta kymmenillätuhansilla euroilla. 

Trump on parhaillaan ehdolla myös toisessa maailmanlaajuisesti merkittävässä ”kisassa”, nimittäin Nobelin rauhanpalkinnon saajaksi perjantaina. Tässäkin Trumpille uhkaa käydä kylmät – hän on nelossuosikki palkinnon saajaksi. 

– Saattaa käydä niin, että Trump häviää kuukauden sisään sekä 17-vuotiaalle (Greta Thunberg) että 77-vuotiaalle (Biden), Wennerkvist miettii.

Thunberg on kakkossuosikki Nobelin saajaksi, edellään Maailman terveysjärjestö WHO. Kolmantena listalla on Uuden-Seelannin pääministeri Jacinda Ardern

Nobel-kerroinlistalle on nostettu myös vähän vähemmän todennäköisiä ehdokkaita palkinnon saajiksi, kuten jalkapalloilija Zlatan Ibrahimovic (kerroin 61.00) sekä pääministeri Sanna Marin (101.00).

Kertoimet (tilanne 6.10.): Presidentinvaalien voittaja 2020

Joe Biden 1.60
Donald Trump 2.60
Mike Pence 81.00
Kamala Harris 101.00

Pienimmät kertoimet: Nobelin rauhanpalkinnon saaja 2020

WHO 3.00
Greta Thunberg 3.75
Jacinda Ardern 5.50
Donald Trump 10.00
YK:n pakolaisjärjestö UNHCR 13.00
David Attenborough 13.00
EU 17.00
Bill Gates 17.00
Moon Jae-In 19.00

Pelikohteet: Betsson





SUOSITUIMMAT