KotiUutisetStoryville ja Rymy-Eetu suojelevat asiakkaitaan uuden teknologian avulla

Storyville ja Rymy-Eetu suojelevat asiakkaitaan uuden teknologian avulla
Storyville ja Rymy-Eetu ovat investoineet ensimmäisinä ravintoloina Helsingissä asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuteen modernin teknologian avulla. Ravintoloihin hankittu, patentoitu Genano-teknologia ei pelkästään kerää mikrobit sisäilmasta vaan myös eliminoi ne – mukaan lukien virukset ja bakteerit. Tämä on syy, miksi monet sairaalat ovat valinneet nämä laitteet desinfioimaan ilmaa mm. eristyshuoneissa ja laboratorioissa. 

Tästä päivästä lähtien tämän teknologian avulla taistellaan Covid-19-virusta vastaan myös Helsingin yöelämässä. Laitteet on asennettu ravintoloihimme tiistaina 22.9. ja ovat nyt käytössä. Haluamme tarjota asiakkaillemme virusvapaata hengitysilmaa, toteaa ravintoloitsija Jorma Railonkoski.

Mikrobit pois jopa vuodeksi desinfioituvalla pinnoituksella

Torstaina 24.9. käsitellään lisäksi vielä Rymy-Eetun ja Storyvillen pinnat itsedesinfioituvalla pinnoituksella. Valon avulla itsedesinfioituva pinnoite tekee työtä vuorokauden ympäri tuhoten taudinaiheuttajat. Kotimainen, testattu menetelmä on jo käytössä sadoissa kohteissa. ”Kyse on valokatalyysistä, jossa muodostuvat happiradikaalit reagoivat pinnoilla esiintyvien mikrobien kanssa tuhoten ne”, toteaa prosessin kehittäneen Plasmonics Oy:n toimitusjohtaja Pasi Keinänen.

”Katalyysipinnoite tuhoaa yhteistyössä valon kanssa mm. mikrobeja, viruksia, bakteereja ja homeitiöitä. Tutkimuksen mukaan valokatalyysillä kyetään tuhoamaan pinnoilla esiintyvästä influenssaviruksesta 98 % kahden tunnin kuluessa normaalissa huoneenvalossa.”

Desinfiointipalvelua tuottaa Nanoksi Finland Oy, jonka toimitusjohtaja Jukka Laks kertoo: ”Käsittelyn jälkeen pinnoite aktivoituu uudelleen ja jatkaa mikrobien tuhoamista vain valon voimalla, joten menetelmä ei vaadi uusimista harvoin kosketelluilla pinnoilla. Runsaasti kosketeltavat pinnat, kuten ovenkahvat, säätimet ja kytkimet, suositellaan käsiteltäviksi 12 kuukauden välein.”

Rymy-Eetu, Erottajankatu 15, Helsinki

Palkittu bileravintola Helsingin ydinkeskustassa, jossa pöydällätanssiminen on sallittua. Suositut Oktoberfest-olutjuhlat alkavat huomenna ja niitä vietetään 24.9.- 10.10.2020.

Storyville, Museokatu 8, Helsinki

– Ranked as one of the best jazz clubs in the world – / DownBeat Magazine

VIIHDEUUTISIA

- Mainos -

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje