Koti Uutiset Big Brotherissa ollut Sini avautui somessa käytöksestään talossa

Big Brotherissa ollut Sini avautui somessa käytöksestään talossa
Big Brother Suomi -tositelevisiosarjasta viime maanantaina poistunut 33-vuotias asianajaja Sini kertoi Instagram-palvelussa kokemuksistaan talossa. Hän oli saanut palautetta laidasta laitaan sosiaalisessa mediassa ihmisiltä esiintymisestään talossa.

– Ensimmäinen viikko meni tosiaan aika sumussa, mutta nyt olen alkanut näitä tulleita viestejä käymään läpi ja en ehkä kestä… Siis tottakai ikävääkin on mahtunut joukkoon. Mutta se positiivisen ja kannustamisen määrä! Laskut meni jo sekaisin, mutta ainakin yli 300 ihanaa viestiä on tullut.

Sini kertoi päivityksissä kärsivänsä ADHD:stä.

– Moni ADHD-ihminen on kertonut kokeneensa samaistumista väärinymmärretyksi tulemisesta ja kokeneet saaneensa voimaa, kun en ole antanut neurologisten ongelmien olla esteenä opiskelulle. Kun se oikea ala ja asia löytyy, ADHD on oikeastaan aikamoinen voimavara ja lahja. Luota itseesi.

Sini kertoi myös, ettei halua laittaa ADHD:n piikkiin käyttäytymistään talossa, vaikka se on jollain tasolla siihen vaikuttanutkin.

– Mutta ylivilkkauteni, impulsiivisuuteni ja mauttomat ”läpät” laitan. Ne ovat minua ollut aina ja tulee olemaan. Kyllä aviomieheni tietää läpän nuoreksi leskeksi jäämisestä ja en ikinä voinut kuvitella, että jollakin on niin kireällä vanne päässä, että luulisi mun olevan tosissaan. Pieni vinkki: elämässä pääsee helpommalla, kun ei ota kaikkea liian tosissaan.

– Ja selvyyden vuoksi: tapoihini ei kuulu kertoa esimerkiksi perunkirjoitustilaisuudessa anoppivitsiä tai kiroilla tuomioistuimen käsittelyssä. ADHD:stä huolimatta osaan käyttäytyä töissä.

Alta voit katsoa kuvakaappaukset näistä Sinin Instagram-päivityksistä.

Kuvakaappaukset: Instagram

Artikkelikuva: Jukka Alasaari

VIIHDEUUTISIA

- Mainos -

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje