KotiUutisetSeiska: Ysärin suosikkilaulaja Kikka koki traagisen kohtalon - menehtyi vain 41-vuotiaana sydäninfarktiin...

Seiska: Ysärin suosikkilaulaja Kikka koki traagisen kohtalon – menehtyi vain 41-vuotiaana sydäninfarktiin vuonna 2005


Kirsi Hannele Sirén (o.s. Viilonen) tunnettiin taiteilijanimellä Kikka. Hän syntyi Tampereella lokakuussa vuonna 1964 ja joulukuussa 2005 hän menehtyi samaisessa kaupungissa 41-vuoden iässä.

Kikka nousi järkyttävän nopeasti tähtiin julkaistessaan vuonna 1989 ensimäisen singlensä, joka kantaa nimeä Mä haluun viihdyttää. Hän pysyi huipulla aina vuoteen 1995 asti julkaistessaan tuona aikana viisi albumia, jotka olivat jättimenestyksiä.

Vuonna 1990 Kikka esitti Syksyn sävelessä Sukkula Venukseen -hittibiisinsä, mutta jäi kolmannelle sijalle Rainer Frimanin ja Irwin Goodmanin taakse.

Kikka yritti comebackia vuonna 2000, jolloin hän julkaisi levyn, mutta homma ei ottanut tuulta purjeidensa alle. Hän on kaikesta huolimatta yksi Suomen eniten levyjä myyneistä naisartisteista huimalla 330 000 kappalemäärällä.

Hannu Sirén ja Kikka alkoivat seurustelemaan 1980-luvun alussa, mutta avioituivat vasta vuonna 1997. Heillä on Sanni-tytär.

Kikka jäi kotiäidiksi ja läheiset kuvailevat häntä rakastavana äitinä, joka teki kaikkensa lapsensa eteen.

2000-luvun alussa Kikka kamppaili alkoholismin kanssa sekä äitiyden ja seksikkään laulajaimagonsa yhdistämisen parissa.

Kikka meni vieroitushoitoon ja jonkin aikaa hän oli raististuneena, kunnes hän sitten menehtyi sydäninfarktiin nukkuessaan omassa kodissa joulukuun 3. päivänä vuonna 2005.

Tytär Sanni oli vain 9-vuotias äidin kuollessa. Kikka on haudattu Tampereella sijaitsevan Kalevankankaan hautausmaalle mummonsa viereen.

Katso yläpuolelta video, jossa Kikka on Timo T. A. Mikkosen haastateltavana vuonna 1990. Kuvia menneiltä ajoilta Kikasta voit katsoa täältä.

Lähde: Seiska

Artikkelikuva: YouTube





SUOSITUIMMAT