KotiUutisetMr Green: Big Brotherin voittaa tänäkin vuonna mies

Mr Green: Big Brotherin voittaa tänäkin vuonna mies
Big Brother Suomi on parhaillaan käynnissä Helsingissä kauppakeskus Redissä, ja talossa on asukkaita enemmän kuin koskaan. Kuudestatoista asukkaasta on jäljellä vielä 14 ja veikkaukset voittajasta kiihtyvät.

Tänä vuonna suositun realityohjelman asukkaat on jaettu ”mökkiin” ja taloon, ja jo heti aloituksessa mökkiasukkaista tuli ainakin somepalautteen perusteella katsojien suosikkeja.

Myös vedonlyöntiyhtiö Mr Green arvioi mökkielämän suosion kantavan aina voittoon saakka. Kärkikertoimien tasaväkisyys kuitenkin osoittaa, ettei esille ole vielä noussut yksittäistä selkeää voittajasuosikkia. Kärjessä nimittäin komeilevat tasaväkisesti itseään provosoivaksi kuvaileva kasvissyöjä Roope sekä arvokonservatiivi ”Kessu” eli vakaumuksellinen lihansyöjä Sami, molemmat kertoimella 4.00. Heti kaksikon perässä ovat talossa majaileva Timo (kerroin 5.00) sekä talosta mökkiin valehäädetty Minna (kerroin 6.00).

Minnan voitto olisi yllätys, sillä kun Big Brother Suomen on viimeksi voittanut nainen, oli vuosi 2012 ja voittajaksi kruunattiin Teija Kurvinen. Kolme viimeisintä BB-voittajaa ovat olleet miehiä. Vuonna 2013 Jori A. Kopponen voitti Julkkis Big Brotherin ja vuoden 2014 voittaja oli Andte Gaup-Juuso. Kun ohjelma palasi viime syksynä televisioon viiden vuoden tauon jälkeen, voittajaksi nousi Kristian Heiskari.

Kertoimien valossa näyttää siltä, että miehet ovat tänäkin vuonna suosikkeja ja ohjelman voittaa Roope, Sami tai Timo. Listan pohjalta kuitenkin löytyy kaksi naista, joiden kautta voisi päästä käsiksi isoihin potteihin. Jos esimerkiksi Kati voittaisi ohjelman, häneen uskoneet saisivat rahansa takaisin 17-kertaisesti. Sasan kannattajat saisivat yllätysvoiton myötä 21-kertaisen potin.

Kertoimet: Big Brother Suomi 2020 voittaja

Roope 4.00

Sami 4.00

Timo 5.00

Minna 6.00

Niko 7.50

Paula 8.00

Ella 9.00

Marko 9.00

Arttu 10.00

Joel 10.00

Kristiina 11.00

Olli-Pekka 13.00

Kati 17.00

Sasa 21.00

Lähde ja pelikohde: Mr Green

Kuva: Nelonen Media
VIIHDEUUTISIA

- Mainos -

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje