KotiUutisetMiljan Leluraadissa vieraillut Tiia Forsström: "Kun mulla on asiakkaita, jotka haluavat käyttää...

Miljan Leluraadissa vieraillut Tiia Forsström: ”Kun mulla on asiakkaita, jotka haluavat käyttää muhun leluja, niin tämä on juuri sellainen”


Huippukiva.fi:n tuottamassa ja seksuaalineuvoja Milja Rannan vetämässä Leluraati-ohjelmassa vieraili tällä kertaa Sexpon nykyinen puheenjohtaja, seksuaaliterapeutti ja seksityöntekijä Tiia Forsström. Erityisesti hän oli arvioimassa terapeutin silmin, mihin tarpeisiin ja toiveisiin tuote soveltuisi. Toki Tiia oli tutustumassa tuotteeseen myös seksityöläisenä tai kuten hän itse asian ilmaisi: huorana. Suosikkilelukseen Tiia nosti paineaaltotekniikalla toimivan lelun, josta hän käyttikin hauskaa nimitystä ”nukkaimuri”.

Leluraati ruoti Fun Factoryn Bi Stronic Fusion -hieromasauvaa

Miljan ja Tiian testissä oli violetinvärinen Fun Factoryn Bi Stronic Fusion -hieromasauva joustavalla klitoriskiihottimella. 

Ensivaikutelma:
Lelun uudenlainen, edestakainen liike herätti molempien kiinnostuksen.
Tiia: ”Se onkin niin kuin panokonevibra.”
Milja: ”Ei härskin- tai uhkaavan näköinen.”
 
Ajatukset testin jälkeen:
Tiia: ”Tosi mielenkiintoinen, tuntui että koko rintakeho liikkui. Mikään ei tuntunut ärsyttävältä tai epämiellyttävältä, voisin hyvinkin ajatella, kun mulla on asiakkaita, jotka haluavat käyttää muhun leluja, niin tämä on just sellainen minkä voisin antaa kenen tahansa käteen.” Lelun silkkisen pehmeä materiaali sai puolestaan Miljalta kiitosta.

Suositukset
– Lelun rytmi, vaikutelma on lähellä panemista eli jos on harrastanut penetroivaa seksiä, et jos ei ole ikinä kokeillut mitään lelua niin toi on tavallaan matalan kynnyksen lelu, Tiia arvioi.
– Ei ole mikään hardcore-lelu, tällä on hyvä lähteä liikkeelle, jos ei ole hirveästi kokeillut leluja ja tykkää emätintuntumasta, Milja suositteli.

Tuotekuvaus: Fun Factoryn Bi Stronic Fusion -hieromasauva

  • Mullistava hieromasauva joustavalla klitoriskiihottimella
  • FlexiFUN Technology mahdollistaa sauvan upean joustavuuden käyttäjänsä mukaan.
  • Sauva värisee, sykkii ja työntelee edestakaisin.
  • Kaksi erillään olevaa, markkinoiden tehokkaimpiin kuuluvaa moottoria takaavat varman tyydytyksen.
  • Saksalaista laatutyötä niin suunnittelun kuin valmistuksenkin osalta.

Leluraati on Huippukiva.fi:n tuottama ohjelma, jossa testataan ja arvioidaan seksileluja. Ohjelman vetäjä seksuaalineuvoja Milja Ranta ja vaihtuvat vieraat ottavat yhdessä selvää, miten ne oikeasti toimivat ja miltä ne tuntuvat. Leluraati on katsottavissa Huippukivan YouTube-kanavalla.





SUOSITUIMMAT