KotiUutisetAsiakas toi autonsa huoltoon, kojelautakamera tallensi henkilökunnan törkeät kommentit – video

Asiakas toi autonsa huoltoon, kojelautakamera tallensi henkilökunnan törkeät kommentit – video


Mies oli suosituksista huolimatta pyytänyt vain yhtä huoltotoimenpidettä autoonsa. Häntä ei kuitenkaan oltu kuunneltu.

Hondan merkkihuoltoliike oli tavanomaisen öljynvaihdon ohella ehdottanut myös vaihteiston ja jarrujen öljyjen vaihtamista tuoreempiin. Lisäksi akun todettiin vetelevän viimeisiään.

Autonsa huoltoon tuonut Gabriel Rendon halusi kuitenkin vain vaihtaa moottorin öljyt, mutta tästä huolimatta merkkiliike oli tehnyt kaikki ehdottamansa toimenpiteet. Lasku oli sen mukainen, sillä loppusumma oli 480 dollaria (noin 400 euroa).

Rendon väänsi asiasta huollon kanssa, ja lopulta hänen autonsa vanha akku vaihdettiin takaisin. Henkilökunta päätti ’kostaa’ asiakkaalle antamalla tämän odottaa turhaan.

– Jouduin odottamaan vanhan akun vaihtoa lähes tunnin ajan. Ihmettelin, miten toimenpide kesti niin kauan, kummasteli Rendon. Kojelautakameran videolle tallentuneet solvaukset paljastivat syyn.

– Annamme tämän äidin***sijan odottaa tunnin, koska heppu on v*tun ku*ipää ja koska ’hän ei pyytänyt tekemään tätä’ – no okei, sittenpähän odotat.

Alla Rendonin kuvaama video, jossa häntä solvataan. Moinen käytös toi taatusti hyvin kyseenalaista mainetta texasilaiselle Hondan autohuoltoyritykselle.

Lähteet: Thedrive, Facebook
Kuvituskuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT