Koti Uutiset Sami Sykkö ennakkosuosikki Tanssii tähtien kanssa -voittajaksi – putoaako Niklas Hagman ensimmäisenä?

Sami Sykkö ennakkosuosikki Tanssii tähtien kanssa -voittajaksi – putoaako Niklas Hagman ensimmäisenä?
Tanssii tähtien kanssa -tanssikilpailun 13. kausi käynnistyy esittelyjaksolla 5.9. ja livelähetyksellä 6.9. Huikean miljoonayleisön joka jaksollaan tavoittavassa viihdeohjelmassa nähdään tulevalla kaudella peräti 12 julkkistanssijaa.

Vedonlyöntiyhtiö Mr Green arvioi ennen kauden avausjaksoa, että kilpailun voittaa kahden edellisen vuoden tapaan mies. Kisan ykkössuosikki on toimittajana, tyyliniekkana ja muun muassa itsenäisyyspäivän juhlavastaanoton kommentaattorina tunnettu Sami Sykkö, jonka voittokerroin on 4,50. Sykön kintereillä tanssahtelee ennakkoarvion mukaan liberialaissyntyinen räppäri ja laulaja Jesse Markin kertoimella 5,00. Korkeimmalle yltävät naiset ovat kertoimien valossa malli ja yrittäjä Janina Fry (6,00) sekä vuoden 2016 Miss Suomi Shirly Karvinen (6,50).

Mr Greenin mukaan heikoimmilla tanssilattialla ovat entinen vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto sekä entinen NHL-tähti Niklas Hagman, joista jälkimmäisen uskotaan putoavan kisasta ensimmäisenä. Jos jompi kumpi heistä tanssahteleekin kilpailussa maaliin saakka, heihin uskoneiden palkinto on makea, sillä Aallon voitosta rahat tulevat takaisin 20-kertaisesti ja Hagmanin voitosta 25-kertaisesti.

Kertoimet: Tanssii tähtien kanssa 2020

Sami Sykkö 4.50

Jesse Markin 5.00

Janina Fry 6.00

Shirly Karvinen 6.50

Jukka Hildén 7.50

Minna Parikka 7.50

Jare Brand 8.00

Virpi Sarasvuo 8.00

Miisa Rotola-Pukkila 9.00

Kristiina Halttu 10.00

Touko Aalto 20.00

Niklas Hagman 25.00

Pelikohde: Mr Green

Kuva: Instagram

VIIHDEUUTISIA

- Mainos -

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje