KotiUutisetUlkomaalainen mies sarjaraiskasi Jasminin - hurja tarina: "En silti ole rasisti"

Ulkomaalainen mies sarjaraiskasi Jasminin – hurja tarina: ”En silti ole rasisti”


Jasminin tositarina on hurja kertomus suomalaisnaisesta, joka on selvinnyt kymmenen vuotta sitten tapahtuneesta sarjaraiskauksesta elämälle.

Työpaikallaan ulkomaalaisen miehen raiskaamaksi joutunut Jasmin kertoo hyvinvointisivuston haastattelunsa koko tarinansa. Sen kuinka mies sarjaraiskasi hänet kolmesti veitsellä uhaten, sen kuinka hän kokoili itsensä pala palalta trauman jälkeen ja mitkä asiat auttoivat häntä. Nainen myöntää, että oli luisumassa liiallisen alkoholinkäytön maailmaan.

Jasmin toteaa, ettei hän ole rastisti.

-Mutta realisti olen. Ulkomaalaiset loistavat raiskaustilastoissa vuodesta toiseen ja mielestäni asioiden hyssyttely heikentää kunnollisten ja lainkuuliaisten ulkomaalaisten asemaa. He myös joutuvat kohtaamaan vihaa. Mielestäni ei ole rasismia pohtia kriittisesti tätä kulttuurieroista johtuvaa rikollisuutta.

Jasmin toteaa, että kotouttamisen onnistumiseksi maahamme pitäisi tuoda enemmän naisia ja lapsia, kokonaisia perheitä. Näin heillä olisi tukea ja turvaa toisistaan. Sinisilmäisyys tulee Jasminin mielestä maallemme kalliiksi. Lue raju tarina TÄSTÄ.

SUOSITUIMMAT