KotiUutisetEnsin järjestettiin HIV-bileitä ja nyt koronabileitä - päämääränä saada tartunta!

Ensin järjestettiin HIV-bileitä ja nyt koronabileitä – päämääränä saada tartunta!


Jokunen vuosi sitten uutisoitiin aivan järkyttävästä seksivillityksestä, jota kutsuttiin seksiruletiksi. Kyseessä olivat orgiat, joissa yhdellä osallistujalla on HIV ja muut eivät tienneet, kuka hän oli. Kondomin käyttö tapahtumassa oli kielletty ja osallistujat hakivat jännitystä altistamalla itsensä mahdolliselle tartunnalle.

Koronavirus on viime kuukausien aikana osoittautunut erittäin vaaralliseksi ja siihen on kuollut jo lähes 200 000 ihmistä. Ja nyt siihen haetaan imminuteettia tartuttamalla itsensä.

Immuniteetin avulla ajatellaan, että voidaan viedä esimerkiksi muilta työpaikkoja sekä voidaan matkustaa ja juhlia huoletta. Taudin vaarallisuudesta ei nähtävästi välitetä, koska se voi tappaa minkä ikäisiä ja miten terveitä tahansa.

Terveysviranomaiset ovat huolestuneina huomanneet, että monissa maissa on jo pidetty koronajuhlia, joissa pääsääntöisesti nuoret ihmiset yrittävät saada tahallaan tartunnan, sillä juhliin kutsutaan vähintään yksi koronaviruksen kantaja.

Esimerkiksi Saksassa on järjestetty paljon yksityisiä koronajuhlia. Vaikka juhlijat sairastaisivat taudin ja saisivat immuniteetin, he todennäköisesti silti edistävät se tarttumista. Suuren vaaran aiheuttaa taudin pitkä ikämisaika, jolloin oireeton ihminen ei tiedä jo tartuttavansa tautia. Tartuttamisen on todettu jatkuvan myös monia päiviä sen jälkeen, kun taudista on oireiden osalta parantunut.

Saksan lisäksi koronajuhlia on pidetty jo ainakin Yhdysvalloissa, Belgiassa, Itävallassa ja Virossa.

Aikoinaan Suomessakin järjestettiin esimerkiksi vesirokkojuhlia, jotta lapset saivat toisiltaan tartunnan, koska se on turvallisempi sairastaa lapsena kuin aikuisena.

Korona on kuitenkin aivan eri luokan sairaus kuin vesirokko.

Alla video Beliinissä ulkona järjestetyistä koronabileistä.

Lähde: Frankfurter Allgemeine

Kuvituskuva: Pixabay





JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SUOSITUIMMAT