KotiUutisetMartina Aitolehdeltä paloivat käämit Sofia Belórfiin: "Missä moraali ja missä empatia?"

Martina Aitolehdeltä paloivat käämit Sofia Belórfiin: ”Missä moraali ja missä empatia?”


Martina Aitolehti ilmoitti Instagramissa toisena pääsisäispäivänä eronneensa Stefan Thermanista, jonka kanssa hän oli ollut yhdessä 10 vuotta ja osan siitä kihloissa.

Aitolehti syytti erostaan Sofia Belórfia, josta Seiska on julkaissut useita paparazzikuvia Thermanin kanssa.

Belórf vakuutteli vielä avomiehensä Niko Ranta-ahon rikosten tunnustamisen aikoihin, että heidän rakkautensa tulee kestämään, mutta Seiskan mukaan hän on seurustellut Thermanin kanssa jo jonkin aikaa ja julkaisi Instagramissa mahdollisesti jäähyväiset miehelleen, joka on saamassa 13 vuoden vankeusrangaistuksen törkeistä huumausaine- ja dopingrikoksista Katiska-vyyhdissä, jossa myös Belórf on syytettynä rahanpesusta sekä huumausainerikoksesta.

Aitolehdeltä paloivat nyt käämit totaalisesti, kun hän julkaisi Instagram Stories -osiossaan kuvatekstin, jossa ilmiselvästi viitataan Belórfiin. Seiskan paparazzikuvien perusteella Belórf mm. juhli Thermanin kanssa pääsiäistä miehen Hangossa sijaitsevalla vapaa-ajan asunnolla sekä vietti aikaa Helsingissä sen jälkeen.

Tässä Martina Aitolehden päivitysteksti:

– Minkälainen nainen nauttii hengailla toisen rakentamassa kodissa? Minun ja lasten tuoksuissa ja omaisuuden keskellä? Missä moraali ja missä empatia? 

Kuva: Instagram





JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SUOSITUIMMAT