KotiUutisetSeiska: Jättikö Sofia Belórf digitaaliset jäähyväiset Ranta-aholle, joka istuu vankilassa "ihan paskana"...

Seiska: Jättikö Sofia Belórf digitaaliset jäähyväiset Ranta-aholle, joka istuu vankilassa ”ihan paskana” Sofian salasuhteesta?


Seiska paljasti pääsiäisen aikoihin, että Katiska-vyyhdissä avomiehensä Niko Ranta-ahon kanssa syytettynä oleva Sofia Belórf on viihtynyt tiiviisti yhdessä Martina Aitolehdestä toisena pääsiäispäivänä eronneen Stefan Thermanin kanssa.

Aitolehti syytti julkisesti Belórfia 10-vuotisen suhteensa rikkomisesta. Seiska on myös julkaissut paparazzikuvia, joissa Belórf liikkuu Thermanin kanssa.

Belórf ei ole voinut puhua Niko Ranta-ahon kanssa viime kesän jälkeen, kun molemmat pidätettiin ja vietiin tutkintavankeuteen. Belórf pääsi vankeudesta viikon kuluttua, mutta Ranta-aho istuu siellä vieläkin. Hän tunnusti oikeudenkäynnin aikana yllättäen olevansa syyllinen törkeisiin huumausaine- ja dopingrikoksiin, joista syyttäjä vaatii hänelle 13 vuoden vankeusrangaistusta.

Ranta-aho ei saa vieläkään tavata rakastaan ja hän on Seiskan saamien tietojen mukaan ”aivan paskana” salasuhteesta, ja tilanne on vaikuttanut suuresti hänen vointiinsa. 

Therman törttöili tiedotusvälineiden mukaan pääsiäisenä jäämällä kiinni rattijuopumuksesta, jonka lisäksi häntä epäillään jonkinlaisesta huumausainerikoksesta. Juhlinnassa ja sen jälkeenkin miehen matkassa oli mukana myös Sofia Belórf.

Nyt Seiska epäilee Belórfin jättäneen Ranta-aholle digitaaliset jäähyväiset jo poistetun mietelauseen myötä, jonka Belórf julkaisi Instagram Stories -osiossa keskiviikkona 22.4.

Seiskan mukaan mietelause kuului näin:

Muista tämä: 
Kukaan ei ole stressaamisen arvoinen. Mene eteenpäin. On ihan OK jättää ihminen taakse.
Mene, ja etsi itsesi. Maailma on sinun ja elämä jatkuu.

Ei ole kuitenkaan varmuutta, viittasiko Belórf tekstissä Ranta-ahoon vai johonkin muuhun tuntemaansa ihmiseen.

Alla olevalla videopätkällä Belórf viestittää ”parempien päivien” olevan tulossa.

Lähde: Seiska





JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SUOSITUIMMAT