KotiUutisetAntti Holma täräytti vuosisadan tukirahavitsin - pakarat paljaina!

Antti Holma täräytti vuosisadan tukirahavitsin – pakarat paljaina!


New Yorkissa asuva näyttelijä Antti Holma on tunnetusti hauska mies, mutta nyt hän täräytti jackpotin ottamalla kantaa Suomessa kohuttuun Business Finlandin tukiskandaaliin.

Business Finlandin jakamat 100 000 euron tukipaketit bisneksien kehittämiseen saivat aikaan suurta porua ja juuri tähän aiheeseen Holma tarrasi kiinni pakaroineen!

Instagramissa julkaisemassaan kuvassa Holma silittää paitaa ilman housuja ja vain toinen sukka jalassaan. Miehen kiinteitä paljaita pakaroita ei voi olla huomaamatta kuvasta, jota säestää hulvaton teksti:

– Olen kiitollinen 100 000 €:n yritystuesta, jonka sain Pyllyensser Oy -konsulttiyritykselleni, joka auttaa peppu- ja pyllypainotteisia instagramvaikuttajia näinä vaikeina aikoina. Moni unohtaa että meilläkin on hankalaa, emme saa ilmaisia hotelleja tai joogatrikoita enää entiseen malliin. Tämäkään peppukuva ei ole kaupallinen yhteistyö vaikka kuinka myin mainospaikkaa pakaraan. Lisäksi poltin sekä paidan että muita asioita kun lavastin tätä kuvaa. Voit tukea paikallisia pyllyvaikuttajia lähettämällä rahaa yritykselleni. Jaan varat sitten eteenpäin. Pysykää turvassa!

Katso alta yli 40 000 tykkäystä ja satoja nauravia kommentteja saanut julkaisu!

Kuvat: Instagram





JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SUOSITUIMMAT