Koti Ysäri Tältä Justin Bieber näytti ysärillä!

Tältä Justin Bieber näytti ysärillä!
Grammy-palkittu kansainvälinen supertähti Justin Bieber, 25, julkaisi perjantaina 14. helmikuuta uuden albumin Changes. Uuden levyn kappaleilla Justin kertoo rakkaudestaan nuorta vaimoaan, Hailey Bieberiä kohtaan.

Vuonna 1994 syntyneen kanadalaishurmurin elämä on ollut täynnä musiikkia siitä lähtien, kun hän sai äidiltään 2-vuotislahjaksi rumpusetin. Jo lapsena hänellä oli viihdyttäjän taitoja, kuten alla olevalta videolta näkyy.

Bieber löi itsensä läpi musiikkimaailmassa 12-vuotiaana vuonna 2007. Hänen musiikkinsa on kerännyt maailmanlaajuisesti huikeat yli 53 miljardia kuuntelukertaa ja hänen albumeitaan on myyty yli 60 miljoonaa kappaletta. Viime viikolla Bieber nousi Spotifyn striimatuimmaksi artistiksi. Hän on myös YouTuben seuratuin artisti yli 50 miljoonalla seuraajallaan.

Massiivisen ja omistautuneen fanikunnan heti uransa alusta asti saavuttaneella artistilla on tällä hetkellä huimat 127 miljoonaa Instagram-seuraajaa.

Alla kuvia ja video tomerasta muksusta 90-luvulla!

VIIHDEUUTISIA

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Mainos -

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje