KotiYsäriYsärisuosikki Pandora, 49, asuu Vantaalla suomalaisen ex-jääkiekkoilijan, 37-vuotiaan Mikon kanssa

Ysärisuosikki Pandora, 49, asuu Vantaalla suomalaisen ex-jääkiekkoilijan, 37-vuotiaan Mikon kanssa


Kesällä 50 vuotta täyttävä ruotsalainen ysäritähti Pandora eli Anneli Magnusson keikkailee edelleen ahkerasti ja asuu monien yllätykseksi suomalaisen kihlattunsa kanssa vantaalaisessa kaksiossa.

Iltalehti kertoi tänään, että ruotsalaiskaunottaren kihlattu on suomalainen entinen jääkiekkoilija, 37-vuotias Mikko Peltonen.

Pandora on eurodance-artisti ja käyttää itsestään titteliä Teknokunigatar. Hän keikkailee ysärinosteen aallonharjalla ahkerasti ympäri Suomea.

Pandora kertoi Iltalehdelle olevansa Mikon kanssa onnellisempi kuin koskaan. Pari löysi toisensa työn kautta seitsemän vuotta sitten ja he ihastuivat heti toisiinsa. Kuukautta myöhemmin he olivat jo kihloissa.

– Aluksi ihastuin Annelin kauneuteen. Aika pian huomasin, että myös pinnan alla on todella upea ja vahva nainen loistavalla huumorintajulla, Mikko totesi Iltalehdelle kihlatustaan.

Kesällä Pandora nähdään mm. ysärifestareilla ja Helsingin Mummotunnelissa. sekä ysärifestareilla. Mikko on entinen jääkiekkoilija, joka työskentelee nykyisin vaatealalla ja välillä Pandoran DJ:nä.

Pandoran 16-vuotias poika Leon asuu Ruotsissa, minkä vuoksi nainen ei ole ainakaan vielä muuttanut pysyvästi Suomeen.

Pandora on tenhyt myös albumillisen uutta musiikkia nimellä Anne Li. Levyn musiikki on eurodancea rauhallisempaa, minkä vuoksi hän pitää taiteilijanimet erillään.

Pandoran ura alkoi vuonna 1993 ja hänen tunnetuimpia hittejään ovat mm. ”Trust Me” ja ”Don’t You Know”. Hänen albumejaan on myyty maailmanlaajuisesti yli 5 miljoonaa kappaletta.

Pandora on aina rakastanut esiintymistä Suomessa.

– Ja mikä suhde se onkaan! Yli 25 vuotta ja monet ovat käyneet keikoilla koko sen ajan. Aluksi oltiin Rantarockissa ja nyt vuoden kohokohdat ovat Jysäreillä. En koskaan kyllästy suomalaisiin faneihin ja mitä kaikkea saankaan tarjottua heille siihen mennessä, kun olen satavuotias, kerran meininki on näin hyvä nyt 50-vuotiaana, Pandora sanoi Iltalehdelle.

Alla Pandoran alkuperäisen musiikkivideot kappaleista ”Trust Me”, ”Don’t You Know” ja ”Come On And Do It”.

Kuvat: Instagram





JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SUOSITUIMMAT