KotiUutisetLukijat kertovat: Muistatko Koronan? Katso mistä kysymys

Lukijat kertovat: Muistatko Koronan? Katso mistä kysymys


Silloin, kun Internet oli vielä täysin tuntematon asia, niin lauta- ja videopelit olivat kovassa huudossa. Lukijamme kertoi muistoistaan Korona-pelin parista.

– Olin alle kouluikäinen ja kävin usein paikallisella leikkikentällä telmimässä samanikäisten kanssa. Paikalle rakennettu narupyramidi piti valloittaa ainakin kerran jokaisella käyntikerralla, mutta Korona oli silti se mieluisin juttu. Se oli niin kivan taktinen peli, josta ei saanut kylliksi.

Laitettiin usein jotain pientä haastetta peliin mukaan, eli tavallisesti häviäjän piti tehdä jotain tyhmää tai käydä sanomassa jotain rumaa tuntemattomille ihmisille, semmosta pentujen tyypillistä hupia siinä iässä. Ja olihan sen hupailun ohella kivempaa voittaa kuin hävitä.

Korona oli siitä erityisen kiva, että sen ymmärsi jokainen. Eikä tarvinnut kuin lyödä sitä lätkää tarpeeksi kovaa. Ei niin väliä mitä tapahtui, kunhan sai paukauttaa oikein kunnolla. Tosi hyviä muistoja sen pelin parista.

– Jeppe87

Kuva: Wikimedia Commons

Ylin kuva: Unsplash
JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje