KotiUutisetPariskunta muutti yhteen 21 vuoden jälkeen – "se pilasi suhteemme"

Pariskunta muutti yhteen 21 vuoden jälkeen – ”se pilasi suhteemme”


Nainen muutti yhteen aviomiehensä kanssa 21 vuoden yhdessäolon jälkeen, mutta naisen mielestä se pilasi heidän suhteensa. Yhtenä syynä nainen koki muuttuneensa yhteen muuton jälkeen miehensä kotipiiaksi.

Claire Burke, 55, ja hänen miehensä David, 49, olivat eläneet 21 vuotta erillään toisistaan, vaikka heillä on yhteinen lapsikin. Clairen mukaan etäisyys loi kipinää pariskunnan välille ja avioliitto kukoisti. Pariskunta juhlistikin tätä hiljattain 20 vuoden pronssihääpäivällä.

Tilanteeseen löytyi hyvä ratkaisu, sillä pariskunta jakoi talonsa kahteen osaan ja se palautti harmonian suhteeseen.

– Lähdettyäni omasta kodistani tunsin yht’äkkiä, että olen vain kotipiika. Stressaannuin ympäri lojuvista vaatteista, pöydälle jätetyistä astioista, ammeen reunojen mustista raidoista, lavuaarin hammastahnaroiskeista ja ympäri pihaa jätetyistä kuntoiluvälineistä. Se pilasi suhteemme, mutta onneksi keksimme sopivan ratkaisun, Claire kertoo kokemastaan.

Pari kertoo myös, etteivät he osanneet nukkua samassa vuoteessa toistensa kanssa.

– Se ei vain toiminut meillä. Jo unirytmimme olivat niin erilaiset ja esimerkiksi tv:n katsominen toisen läsnäollessa ei toiminut.

Burket sopivat myös yhteisiä sääntöjä esimerkiksi illan tv-viihteen osalta. Jos ei sattunut hyvää sarjaa kohdalle, niin toiselle sai sanoa siitä. Loppujen lopuksi kävi ilmi, että parilla on hyvin erilaiset arkirutiinit ja heillä ei ole paljoakaan yhteistä. Mutta he viihtyvät toistensa seurassa.

– Maailmamme ovat nyt erillään ja kaikki on parhaalla mahdollisella tavalla, Claire kertoo.

Ja myös pariskunnan yhteinen lapsi on sopeutunut tilanteeseen, asuen heidän yhteisessä kodissaan.

– Juttelemme Jay-poikamme kanssa 15 minuuttia ennen nukkumaanmenoa joka ilta ennen kuin menemme katsomaan tv:tä.

– Elämämme ei ole niin tavanomaista, mutta se on tällaisena meitä varten. Olemme olleet todella onnellisia, kun sopeuduimme elämään omalla tavallamme saman katon alla, Claire innostuu.

Lähde: Mirror
Kuvituskuva: Pixabay

Kesän 2022 hitti, joka on villinnyt naiset! Klikkaa ja tutustu.





SUOSITUIMMAT