KotiUutisetItaliaan matkustanut Sanna Marin näyttäytyi tyylikkäänä napapaidassa

Italiaan matkustanut Sanna Marin näyttäytyi tyylikkäänä napapaidassa


Ex-pääministeri Sanna Marin, 38, matkusti Pohjois-Italiassa sijaitsevaan rikkaaseen Lombardian maakuntaan, joka on tunnetaan muun muassa muodista.

Tony Blair -instituutissa strategisena neuvonantajana työskentelevä Sanna lisäsi Instagramin Tarinat-osioon reissultaan kuva- ja videomateriaalia. Yhden tarinan yläosassa lukee ”Back to Work” eli kyseessä on työmatka.

Tarinoissa nähdään kuitenkin myös vapaa-ajan viettoa. Eräässä Sanna on pukeutunut tyylikkäästi suoriin housuihin ja Polo Ralph Laurenin kauluspaitaan, jonka helman hän oli solminut niin, että napa vilkkui.

Katso myös: Vau! Sanna Marin on timmissä kunnossa – julkaisi hurmaavan kuvan salilta

SUOSITUIMMAT