KotiUutiset24v nainen: "Jätin 62v poikaystäväni ja menin naimisiin toisen vanhemman miehen kanssa"

24v nainen: ”Jätin 62v poikaystäväni ja menin naimisiin toisen vanhemman miehen kanssa”


24-vuotias Model Willow sanoo olevansa nyt ”onnellinen vaimo, jolla on onnellinen elämä” löydettyään rakkauden 60-vuotiaan Robin kanssa.

Model ja Rob löysivät toisensa alun perin Tinderissä neljä vuotta sitten, mutta heidän romanssinsa keskeytettiin, kun Model alkoi seurustella yhtäkkiä toisen miehen, Davidin, 62, kanssa.

Model leimattiin TikTokissa rahansieppaajaksi ja jotkut kutsuivat hänen kumppaniaan ”isoisäksi”. Model väitti, ettei hän ole ”kullankaivaja”.

Sitten Model jätti Davidin. Tämän jälkeen Model päätti ottaa yhteyttä Robiin. He menivät ensimmäisille treffeille ja muuttivat yhteen vain kolmen tunnin jälkeen.

Kuukauden seurustelun jälkeen Model ja Rob menivät naimisiin. Onnellisuudestaan ​​huolimatta pariskunta on saanut tuomion ikäerostaan. Näin Model kertoo asian tiimoilta:

-He [nettitrollit] kutsuvat minua mustaksi leskeksi, koska tämä on toinen tai kolmas ikäerosuhteeni. En tiedä miksi he kutsuvat minua sillä nimellä – he ovat kaikki vielä elossa.

-Monet ihmiset olettavat, että tarvitsen häntä [Robia] huolehtimaan minusta tai käytän häntä tai hän on sokeri-isä. Näin ei ole ollenkaan. Meillä on todella terve, tasapainoinen suhde.

Lähde: The Mirror

Artikkelikuva: Unsplash





SUOSITUIMMAT