KotiUutisetSeiska: Paljastuksia kuninkaallisten seksielämästä - osana vanhaa perinnettä myös prinsessa Diana

Seiska: Paljastuksia kuninkaallisten seksielämästä – osana vanhaa perinnettä myös prinsessa Diana


Puoli valtakuntaa – Kuninkaallisten puolisoiden historiaa -kirjassa toimittaja Satu Jaatinen tekee kuninkaallisesta historiasta kaikenlaisia paljastuksia.

Vaikka 1900-luvun loppupuoliskolla tabut olivat jo kulumaisillaan pois seksin ympäriltä, niin neitsyys oli silti vielä odotettua prinsessa Dianan avioituessa silloisen prinssi Charlesin kanssa. Monen aiemman neidon tavoin Dianaa ei kuitenkaan etukäteen tutkittu siveellisyydestä varmistumiseksi, mutta Dianan eno vakuutti lehtihaastattelussa, ettei Dianalla ollut rakastajia.

Vain viittä vuotta myöhemmin tällaisesta paineesta vapautui prinssi Andrew, kun hän avioitui Sarah Fergusonin kanssa. Sarah nimittäin huuhtoi ehkäisypillerit alas vessanpöntöstä polttareissaan.

Englannin kuningas Henrik VI oli avioon astuessaan seksuaalisesti niin kokematon, että erillisiä seksiohjaajia kaivattiin petipuuhiin.

Aikoinaan kun oli epäselvyyksiä morsiamien neitsyydestä, niin todistajien läsnäolo astui käytäntöön. Avioliitto siis sinetöintiin monen valvovan silmäparin alla hääyönä.

Taannoin haluttomuutta ja kyvyttömyyttä hoidettiin muun muassa kuumalla ruualla, lämpimillä lämpötiloilla ja viinillä. Voimakkaiden eläinten sukuelimistä valmistetut jauheet ja ruuat olivat myös käytössä.

Lähde: Seiska

SUOSITUIMMAT