KotiUutisetIS: Naimisissa oleva Janne käy maksullisissa naisissa - näin hän kertoo asian...

IS: Naimisissa oleva Janne käy maksullisissa naisissa – näin hän kertoo asian tiimoilta


30-vuotias Janne sanoo, ettei ole ikinä pettänyt vaimoaan. Pettämisen sijaan hän on käyttänyt viimeisen 7 vuoden aikana maksullisiin seksipalveluihin yhteensä 3500 euroa. Keskimäärin se tekee 500 euroa vuodessa.

Tämän lisäksi Jannella on ollut muutama yhden yön juttu. Hänen mielestään maksullisissa käyminen ei ole pettämistä ja hän kertoo asiasta seuraavaa:

-Rinnastan maksullisten palveluntarjoajien käytön parturissa käymiseen.

Janne käy maksullisissa muun muassa siksi, että hänen vaimo ei kuulemma pysty toteuttamaan kaikkia fantasioita ja mielihaluja.

-Olen yrittänyt etsiä sitä, että saisin erinomaista suuseksiä isotissiseltä naiselta. Sellaista, jossa on kuolaa mukana, Janne sanoo.

Janne sanoo, että syy maksullisissa käymiseen on täysin itsekäs. Hänelle pettäminen kuitenkin tarkoittaa tunneyhteyttä fyysisyyden sijaan. Maksullisen palveluntarjoajan kanssa henkistä yhteyttä ei kuulemma muodostu.

Näin Janne kertoo seksityöläisten hinnoista:

-Ulkomaalaiset voisivat mielestäni pyytää 130 euroa puolesta tunnista, mutta he pyytävät yhä satasen. Perushyvälle suomalaiselle palvelulle hinta on 150 euroa puolesta tunnista ja 250 euroa tunnista.

Jannen vaimo ei tiedä miehensä seksipalveluissa käynnistä.

-Tiedän, että vaimon mielestä petän. Siksi en tästä hänelle kerro, Janne kertoo.

Janne ei tiedä, mitä kävisi, mikäli vaimo saisi tietää tästä asiasta. Hän kuitenkin epäilee, että ennen lasten saamista ero olisi ollut seurauksena.

Tällaista harrastusta Janne ei suosittele kenellekään, jonka fantasiat ja mielihalut kohtaavat oman kumppanin kanssa.

-Tämä on huono harrastus, Janne toteaa

Lähde: Ilta-Sanomat

Kuva: Pexels

SUOSITUIMMAT