KotiUutisetIL: Lapissa seksityötä tekevä Petra kertoi asiakkaan riskialttiista pyynnöstä

IL: Lapissa seksityötä tekevä Petra kertoi asiakkaan riskialttiista pyynnöstä


Petra toimii seksityöntekijänä Lapissa. Hän tarjoaa Levin ja Ylläksen alueella seuralaispalveluita sekä seksipalveluita.

-Ihmiset eivät tule Lappiin seksilomalle, vaan se on hauska lisäaktiviteetti. Käydään moottorikelkkailemassa, huskysafarilla ja panemassa, Petra toteaa ja jatkaa:

-Tunturi-Lapin alueella ei ole muita palveluntarjoajia tällä hetkellä. Thaihieronta-paikat tarjoavat enemminkin hieronta- ja happy ending -tyyppistä palvelua.

Petran asiakkaista noin puolet ovat sinkkuja ja puolet varattuja. Hän kertoo, että jotkut asiakkaat ovat tehneet erikoisiakin pyyntöjä.

-Esimerkiksi, että voitko tulla mökin oven taakse paljastavissa katuhuoran vaatteissa, siis minihameessa ja korkokengissä ja siellä on -38 astetta pakkasta ulkona, Petra sanoo.

Petra kertoo, että erään kerran yksi asiakas ehdotti, että he tapaisivat ladun varrella keskellä metsää. Asiakas olisi hiihtolenkin lomassa halunnut ”ottaa pikaiset”. Petran olisi pitänyt hiihtää metsään odottamaan ja tietenkin puoleen hintaan, sillä ”eihän siinä kauaa mene”. Asiakas ei ehkä tajunnut, kuinka riskialtista asiaa hän oikein pyysi.

Lähde: Iltalehti

SUOSITUIMMAT