KotiUutisetOhhoh! Amanda Harkimo julkaisi alusvaatekuvan: ”Täs on mun peppu”

Ohhoh! Amanda Harkimo julkaisi alusvaatekuvan: ”Täs on mun peppu”


Vuonna 2011 Big Brother Suomi -ohjelmasta julkisuuteen ponnahtanut Amanda Harkimo on osallistunut vuosien varrella useisiin tosi-tv-sarjoihin kuten Martina ja hengenpelastajat, Julkkisselviytyjät sekä Viidakon tähtöset, jonka kolmannen kauden hän voitti.

Myös DJ:nä tunnettu 34-vuotias Amanda lisäsi toissapäivänä sometililleen takaapäin otetun kuvan, jossa hänen peppu pääsee oikeuksiinsa.

Tekstikenttässä Amanda avautui ihmisten käytöksestä sosiaalisessa mediassa:

-Ilmeisesti mua vituttaa jos joku frendi hyökkää mun perhettä kohtaan tääl sosiaalises medias, ja ulostulo ei mee ihan nappiin. Mut sit mua kans joka kerta vituttaa nähä jonku mun frendin perse tääl Instagramis. Sillo mä onneks tajuun vaa sulkea Instan. Täs on mun peppu.

Alta tai Instagramista voit tsekata kyseisen kuvan!

Katso myös: Amanda Harkimo keimaili rannalla – hiekkainen peppu kääntää katseita

SUOSITUIMMAT