KotiUutisetAikuisviihdetähti Sandra Bay avautui: ”Näitä suomalaisia julkkismiehiä minulla on ollut”

Aikuisviihdetähti Sandra Bay avautui: ”Näitä suomalaisia julkkismiehiä minulla on ollut”


Viime vuonna aikuisviihdestara Sandra Baytä yritettiin yhdistää moneen julkkismieheen. Sandra myös itse kertoi asioista hyvinkin avoimesti eri viihdemedioissa ja somealustoillaan. Päätimme soittaa Sandralle ja selvittää ketkä häntä lähestyivät, miksi he lähestyivät ja mitä he oikein halusivat pornoalan ammattilaiselta.

– Luonnollisesti en voi sanoa suoraan mitään nimiä, joita ei ole tätä ennen tullut julkisuuteen, etten riko mitään kirjesalaisuuden piirissä olevia asioita. Mutta sanotaan näin, että huomattavan moni suomijulkkis mies lähestyi minua viime vuonna. Varmaan yksi syy ryntäykseen lienee, että aloin näkyä enempi eri medioissa. Viime vuonna minua lähestyivät niin ex-formulakuski, julkkiskansanedustaja, jokunen yrityspäättäjä, julkisuudessa paljon oleva asianajaja, jokunen NHL-pelaaja ja suomiräpin pioneeri, Sandra aloittaa.

Hulppeita matkoja ja suuria lupauksia

Yli viisi vuotta eroottista sisältöä eri nettialustoille tehnyt näyttävä Sandra paljastaa, että moni julkkismies olisi halunnut viedä hänet maailmalle, pois Suomesta.

– Moni minua lähestynyt julkkismies on ehdottanut minulle hulppeita matkoja ulkomaille, että emme olisi täällä Suomessa niin katseiden kuin seurannan alla. Ymmärrän sen hyvin ja olen myös käynyt tällaisissa reissuissa joidenkin kanssa. Lisäksi minulle on annettu lupauksia kuusta taivaalta, perheen jättämisestä kuin suhteen aloittamisesta ja ties vaikka mistä. Nämä ovat kuitenkin olleet vain puheita, että he ovat saaneet tavata minua jatkossakin. Miehet ovat avautuneet minulle niin parisuhteistaan, julkkiksena olosta Suomessa, henkilökohtaisista vastoinkäymisistään. Ehkä kerron sitten joskus näitä nimiä ja asioita, kun aika on oikea. Vaikka sitten joskus elämäkerrassani, useita eri ihmisiä tällä  hetkellä tapaileva Sandra naurahtaa.

Kissa-hiiri-leikki Stefun kanssa

Viime vuonna näyttävä Sandra yhdistettiin viihdemedioissa pitkin vuotta nimellisesti myös kohuliikemies Stefan Thermaniin.

Sandran ja Stefun kissa-hiiri-leikki jatkui pitkin vuotta johtamatta sen suurempaan. Sandra ja Stefu viettivät niin yhdessä kuin omissa seurueissaan kosteita iltoja samoissa ravintoloissa. Illanvietto johti kerran jopa niin kovaan huutoriitaan, että Sandra poistettiin henkilökunnan toimesta helsinkiläisestä karaoke-ravintolasta. Viime vuoden loppupuolella Sandra paljasti Seiskalle antamassaan haastattelussa sopineensa riitansa vihdoin Stefun kanssa. Hän kertoi olevansa Stefun kanssa hyvää pataa, mutta ei muuta.

Archie ja eroottinen leffa

Kolme vuotta sitten Seiska-lehti uutisoi Santa Cruz -yhtyeestä tutun Arttu ”Archie Cruz” Kuosmasen, ja Sandran tapailleen hetken.

Tapailu ei kuitenkaan johtanut sen syvemmälle, ja pari lopetti yhteydenpitonsa kaikessa hiljaisuudessa. Sandra paljasti vuonna 2022 samaiselle Seiska-lehdelle Archien jopa halunneen tehdä eroottisen elokuvan hänen kanssaan. Haastattelussaan Seiskalle Sandra kertoi, että he eivät kuitenkaan tehneet elokuvaa.

– En ole missään tekemissä nykyään hänen kanssaan. Olen kyllä pistänyt merkille, että Artun nykyinen tyttöystävä on kovasti muuttunut vuodessa Artun mieltymyksien mukaiseksi. Olen myös saanut kuulla, että Arttu ja Iida ovat matkustelleet kovasti samoissa kohteissa kun minä aiemmin, mutta tiedä sitten, Sandra hymähtää salamyhkäisesti.

Tulevaisuus tv:ssä kiinnostaa!

Vaikka Sandra on ollut jo vuosia esillä julkisuudessa, naista ei ole tähän mennessä nähty tv:n puolella missään kotimaisessa reality-ohjelmassa.

– On minua kyllä kyselty mukaan johonkin, mutta vielä ei ole mitään suurempaa tapahtunut. Totta kai minua kiinnostaa tulevaisuus myös television puolella. Toivottavasti joku roolittaja rohkenee ottaa minuun yhteyttä, kun sanon tämän nyt ääneen. Eletäänhän tässä kuitenkin jo vuotta 2024 – eiväthän kaikki tee samoja töitä kun kaikki toiset, Sandra naurahtaa.

Katso myös: Huh! Aikuisviihdetähti Sandra Bay alasti rannalla – kuva!

SUOSITUIMMAT