KotiUutisetHuh! Tässäkö on Suomen seksikkäin tonttutyttö? Seiskan kuvalinkki!

Huh! Tässäkö on Suomen seksikkäin tonttutyttö? Seiskan kuvalinkki!


OnlyFansissa ja TikTokissa suosittu Diosa Sara, oikealta nimeltään Sara Estefania, 35, on perheenäiti Espoosta. Vielä pari vuotta sitten hän työskenteli tavallisissa toimistohommissa, mutta irtisanoutui ja alkoi tekemään sosiaaliseen mediaan sisältöä täydellä teholla.

Sara on tuplannut tulonsa sen jälkeen, kun heittäytyi somen syövereihin täysipäiväisesti.

-Olen erittäin kiitollinen siitä, mitä tämä työmalli minulle mahdollistaa. Kyse ei ole pelkästään rahasta, vaan myös työn tuomasta vapaudesta. Tänäänkään ei ole ollut kiire minnekään, vaan olen aloittanut aamuni pitkällä meditoinnilla, Sara kertoo.

Voita 200€ Uudenvuodenrahaa!

Sara tiedostaa, että suosio somessa voi kadota koska tahansa.

-Toisaalta some on aika pelottava työalusta, kun kaikki suosio voi kadota milloin vain. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että tämä on pysyvää ja olen onnistunut vakiinnuttamaan asiakaskuntaani. Uskon, että tämä duuni kantaa, Sara toteaa.

Lähde ja seksikkäät jouluaiheiset kuvat Sarasta: Seiska

Lue myös: Seiska: Varusmiehiä villitsevä 35-vuotias espoolaisäiti kertoi, kuinka päätyi inttipoikien TJ0-mökkibileisiin

Lue parhaimmat viihdeuutiset Halloota.comista!

SUOSITUIMMAT