KotiUutisetSeiska: Varusmiehiä villitsevä 35-vuotias espoolaisäiti kertoi, kuinka päätyi inttipoikien TJ0-mökkibileisiin

Seiska: Varusmiehiä villitsevä 35-vuotias espoolaisäiti kertoi, kuinka päätyi inttipoikien TJ0-mökkibileisiin


Eilen tuhannet varusmiehet kotiutuivat ja Jämsän Himoksella pidettiin klassiset TJ0-bileet. Näiden kotiutumisjuhlien keskiössä nähtiin sinkkuna elävä 35-vuotias perheenäiti Espoosta.

Kyseessä on OnlyFansissa ja TikTokissa suosittu Diosa Sara, jonka oikea nimi on Sara Estefania. Hän julkaisee muun muassa pikkutuhmia mommy-videoita.

-Olen kuullut inttipoikien jopa ripustaneen kuviani kasarmin vessan seinille. Voi kuulostaa hullulta, mutta minulla on ihan oikeasti aika kova suosio näiden nuorukaisten keskuudessa, Sara toteaa.

Voita kaksi kisapakettia jääkiekon MM-kisoihin Prahaan!

Viime vuonna ”poikkeuksellisen kohtelias solttupoika” lähetti Saralle viestiä OnlyFansissa. Hän halusi houkutella Saran TJ0-bileisiinsä Himoksen mökille.

Äidin roolinsa vimosen päälle näyttelevä Sara päätti yllättää nuorukaiset ja kurvasi autolla mökin pihaan.

-Huusin, että onko se mun poika täällä. Sitten kävin hakemassa hänet korvasta retuuttaen autolleni ja sanoin kaikkien kuullen, että nyt lähdetään poika kotiin, Sara kertoo.

-Kaikki kundit menivät aivan pähkinöiksi, kun nousimme oikeasti autoni kyytiin ja ajelimme pois. Heitin pienen kierroksen, jonka jälkeen palasimme mökille. He kutsuivat minut sisälle, jossa suostuin yhteiskuviin ja sitten lähdin pois, Sara jatkaa.

Lähde ja seksikkäitä kuvia Sarasta: Seiska

Katso myös: Seiska: Suomalainen somekaunotar käveli Helsingin keskustassa pelkissä stringeissä – videolinkki





SUOSITUIMMAT