KotiUutisetAnne Kukkohovi avautui sinkkurealityyn osallistumisesta: "Opin itsestäni paljon"

Anne Kukkohovi avautui sinkkurealityyn osallistumisesta: ”Opin itsestäni paljon”


Entinen huippumalli Anne Kukkohovi, 53, kertoi eilen sometilillään osallistumisestaan Sometähtien sinkkuelämää -ohjelmaan. Anne totesi, että se oli alussa pelottava juttu, koska siinä on henkisesti todella alasti.

Anne listasi kaksi asiaa, jotka huomasi ohjelman tiimoilta:

1. Ohjelman nimi pelotti. Pelkäsin ja pelkään leimautumista. Rakkaudesta, parisuhteesta tai deittailusta puhuminen oli silti jotenkin terapeuttista, koska tajusin, että ne samat (isot ja pienet) teemat nousee esille, vaikka puhuisin mistä aiheesta vain. Aiheet ovat universaaleja, nyt niitä vain käsiteltiin parisuhteen / deittaamisen kautta. Kaikki mitä mulle on tapahtunut lapsesta tähän hetkeen asti, on määritellyt paljon käyttäytymistäni, sekä ystävien että pitkien parisuhteiden aikana. Samat käyttäytymismallit, pelot ja ilot ovat samassa laarissa.

2. Opin itsestäni paljon. En ole eron jälkeen uhrannut ajatuksiani mahdolliseen uuteen parisuhteeseen. En ole etsinyt sillä saralla mitään. Tämä projekti pakotti mut ajattelmaan. Sitä mitä pelkään, mitä haluan ja mitä minä itse ajattelen. Lähes kaikissa pitkissä parisuhteissa olen kadottanut itseni ja siksi olen pitänyt (eron jälkeen) kaikki romanttiset suhteet kepeinä. Ja tajusin myös sen, että kun kamera oli mukana Kaliforniassa, pystyin väistelemään luoteja, koska – voi voi – lento lähtee Suomeen kesän jälkeen, enkä joudu kohtaamaan ihmisiä, enkä ihmisten tunteita. Tätä kyllä vähän häpeän. 6 viikon aikana ehtii jo tutustumaan ja kokemaan ensimmäiset konfliktit. Ja konflikteja pelkään yli kaiken.

Tsekkaa päivitys upean kuvan kera alta tai Instagramista.

Katso myös: Hups, nyt vilahtaa! Anne Kukkohovi julkaisi kuvia uudesta tatuoinnistaan





SUOSITUIMMAT