KotiUutisetSeiska: Tässä on poppari Britney Spearsin uusi mies - kuvalinkki

Seiska: Tässä on poppari Britney Spearsin uusi mies – kuvalinkki


Toissapäivänä Paul Richard Soliz, 37, vahvisti tapailevansa kohupoppari Britney Spearsia, 41.

Paul Richard on Britneyn entinen kotiapulainen. Media bongasi maanantaina Paul Richardin oikeustalon edustalta, kun hän oli saapumassa käsittelyyn, joka liittyi aserikkomukseen. Hänellä on myös ennestään rikosrekisteri.

Britney on aiemmin kirjoituttanut ex-kotiapulaisellaan vaitiolosopimuksen ja tämän takia Paul Richard ei voinut kommentoida yksityiskohtaisesti mitään Britneyhin liittyvää, mutta kertoi kuitenkin hänen voivan loistavasti.

Viime kuussa Britneyn ja Sam Asgharin, 29, avioero paljastui maailmalle.

Lähde ja kuvat Paul Richardista oikeustalolla: Seiska

SUOSITUIMMAT